Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Fotbal – Victorie focșăneană la Buzău în primul amical al verii!

  • Metalul – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Geantă – Săpunaru, Moisi, Panaite, Manu – Negoiță, Stancu, Strătilă, Gorovei – Paizan – Lemac. Au mai jucat Bratu, Gurău, Dragomir, Salaoru, Preda, Juncănaru, Găină, Dascălu, Stoica, Băciuț, Oprea, Moldoveanu, Hoțoi.

Antrenor, Octavian Bucătaru

Metalul Buzău: Popescu – Ceaușu, Păun, Mihale, Bălan – Zamfirescu, Ispir, Stan, Atomei – Pavel, Clătinici

Rezerve: Șerban, Sandu, Spătaru, Stănică, Neacșu, Tudorică, Iacob, Sava, Petre

Antrenori, Valentin Stan – principal, Adrian Toma și Patrick Benga, secunzi

CSM Focșani 2007 a disputat, sâmbătă, 24 iulie, primul joc de pregătire al verii. La Buzău, pe teren sintetic, focșănenii, cu secundul – până atunci, rămâne de văzut și dacă de azi încolo – Octavian Bucătaru pe banca tehnică și cu noul antrenor principal, Marius Bratu în tribună, au întâlnit formația locală pe Metalul cunoștință veche, fostă colegă de serie și bună parteneră de meciuri amicale. Întâlnirea a fost foarte utilă și gazdelor și oaspeților care au arătat că alcătuiesc o grupare ce poate avea pretenții la primele locuri în serie – oricare ar fie pentru noua ediție de campionat. Octavian Bucătaru a arătat că are ochi și calități de antrenor – dovedite la formațiile de seniori pe care le-a pregătit de când a terminat cariera de fotbalist. A venit cu noutăți în dispunerea jucătorilor în teren – Negoiță, mijlocaș central, Paizan, în spatele vârfului Lemac, a adus la echipă juniori pe care îi cunoaște foarte bine – Lorenzo Stoica, mijlocaș, născut în 2007, Călin Moldoveanu, atacant, născut în 2006.

Din startul pregătirilor la seniori fusese promovat alt junior, Andu Hoțoi. Există, deci, o perspectivă relevată și care ar trebui valorificată de noua conducere a echipei. O opinie neutră, a unui foarte bun cunoscător al echipei focșănene: în formula actuală, în care a funcționat și în sezonul trecut, CSM 2007 poate performa, dar o modificare consistentă a lotului, poate da bătăi de cap în campionat! Despre meciul de la Buzău: a fost o primă repriză începută mai slab de oaspeți care au echilibrat jocul după un sfert de oră, dar în ansamblu buzoienii au stăpânii terenului. La pauză la gazde au fost înlocuiți mulți titulari și partea a doua a întâlnirii a aparținut focșănenilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Lemac în minutul 58, când a primit mingea în adâncime de la Dascălu și a trimis pe lângă portarul gadelor ieșit în întâmpinare. Buzoienii au fost aproape de gol în trei rânduri: în prima repriză s-a opus golului Geantă, în a doua, Preda a ieșit și a evitat golul cu prețul eliminării, iar Geantă, care a revenit în poartă, a apărat lovitura liberă executată foarte bine de gazde. Octavian Bucătaru a folosit în repriza a doua pe toți jucătorii deplasați la Buzău. Pregătirea echipei va continua cu principalul Marius Bratu, care va avea prima întâlnire cu jucătorii astăzi, 26 iulie, la antrenamentul de dimineață.

Foto, facebook Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?