Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Atletism, juniori 3 – Vrâncenii, rezultate promițătoare la finala Campionatului Național!

Cluburile vrâncene au participat cu o delegație numeroasă la finala Campionatului Național de atletism juniori 3, care a avut loc la Craiova în zilele de 10 și 11 iulie 2021. Foarte tinerii atleți și atlete de la CSS Focșani, LPS Focșani, CS Unirea Focșani, CS Atletic Adjud au obținut rezultate – și au avut evoluții – promițătoare care îi anunță că sportivi de perspectivă ai atletismului vrâncean.

Cea mai bună performanță i-a aparținut lui Beatris Munteanu, eleva profesoarei Camelia Petrea de la Secția Adjud a CSS Focșani. Beatris a fost medaliată cu bronz la aruncarea suliței și s-a clasat a 7-a la greutate. Pe locul 4 au încheiat concursul Miruna Lungu, la aruncarea suliței, Dragoș Sălăgean, la 200 metri și ștafeta de 100+200+300+400 metri a CSS Focșani A, în alcătuirea Andra Cristea, Luiza Olaru, Medeea Dulcescu, Maria Mălureanu și Ștefan Serea, la greutate. Ștafeta de 4×100 metri a CSS Focșani A, formată din Bianca Bețișor, Maria Mălureanu, Luiza Olaru și Medeea Dulcescu s-a clasat a cincea, ca și Alexandra Gheorghiță, la greutate. Eleva antrenoarei Rodica Pendus a încheiat pe locul 6 la disc, ca și Georgia Marin la greutate. Pe poziția a 7-a a clasamentelor au terminat competiția ștafeta de 4×100 metri a CSS Focșani B a CSS Focșani alcătuită din Daria Croitoru, Maria Niculescu, Andra Cristea și Mara Găman, ștafeta de 100+200+300+400 metri a CSS Focșani B, petru care au alergat Mara Găman, Daria Croitoru, Bianca Bețișor și Maria Mălureanu, ca și Mihai  Jercan la greutate, care a încheiat pe locul 8 proba de disc.

Sportivii vrânceni care au concurat la Finala de la Craiova sunt pregătiți de profesorii antrenori Camelia Petrea, Rodica Pendus, Gheorghe Catrinescu, Cătălin Dumitrache, Gabriel Alexandrescu, Marius Batog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?