Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fratele Geaninei Bratu face apel la rugăciune comună: „Rugați-vă pentru surioara mea scumpă!‟

Suntem extrem de mici într-o mare de probleme pe care viața ni le pune în cale. Cu toate acestea, Geanina Bratu, tânăra de 23 de ani din Nereju, care în urmă cu aproximativ 4 ani a fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stadiul III), continuă să lupte pentru viața ei și să fie un exemplu de curaj pentru noi toți. E drept că a obosit și că suferă pentru că-și vede familia în pragul disperării, însă tânăra nu vrea să se dea bătută în fața acestui „monstru‟ numit cancer, care, ușor, ușor, i-a atacat întregul corp. După o lungă perioadă de timp în care a fost internată într-un spital din Turcia, Geanina Bratu a fost adusă, la începutul acestei săptămâni, în România, cu o ambulanță plătită de familie, și internată într-un institut de oncologie din București.

Fratele mai mare al Geaninei, Adrian Bratu, ne cere să ne rugăm pentru sora lui, căreia i-a scris un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, cu două zile înainte ca tânăra să ajungă în țară: „Te iubesc enorm de mult, surioara mea scumpă și frumoasă. Să ai drum binecuvântat și Domnul și Măicuța Domnului să fie cu tine, să ajungi cu bine acasă, la familie, și să facă cea mai mare minune pentru tine, să te faci bine. Te iubim foarte mult și suntem alături de tine în orice clipă, surioara mea scumpă‟.

Marți am stat de vorbă cu Ioana Bratu, mama Geaninei, care ne spunea că este disperată și că nu mai știe de mult ce înseamnă un somn liniștit, și nici cum să zâmbească… Geanina, copilul ei cu păr bălai, cu ochii de un verde smarald și cu un zâmbet care topește orice ghețar, se luptă pentru viața ei pe un pat de spital.

Miercuri am stat de vorbă cu Adrian Bratu, fratele tinerei, care ne-a spus că, pe lângă nevoile financiare, Geanina are nevoie acum de rugăciuni: „Vă rog să vă rugați pentru Geanina, surioara mea scumpă. Mama este disperată, nu știe ce e cu ea. Orice rugăciune o ajută pe Geanina. Dacă vreți să-i fiți alături Geaninei, citiți Acatistul Sf. Efrem, al Sf. Sipiridon, al Sf. Nectarie, al Sf. Luca al Crimeei sau Acatistul Maicii Domnului. Am fost și eu la Geanina, însă nu am vorbit prea mult pentru că este obosită‟.

Geanina, fii puternică și continuă să lupți pentru viața ta. Suntem alături de tine cu gândul și inima!

Donații se pot face la următoarele conturi:

RON (LEI)

Titular cont: Bratu Geanina Ionelia

Bancă: Banca Comercială Română (BCR)

IBAN: RO89RNCB0076152134770001

EURO

Titular cont: Bratu Ioana

Bancă: Banca Transilvania

IBAN: RO58BTRLEURCRT0430532601

Titular cont: Bratu Geanina Ionelia

Bancă: CEC BANK

Cont RON (LEI): Cod IBAN: RO90CECEVR0108RON0639192

Cod BIC: CECEROBU

Cont PayPal: geaninabratu09@yahoo.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?