Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Amețiți de aburii alcoolului, doi șoferi au fost prinși la volan, pe șoselele vrâncene

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii vrânceni

La data de 7 iulie, ora 15:23, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au  oprit în trafic, pe o stradă din orașul Odobești, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că  acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,72 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

 

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 16:15, polițiștii Secției 9 Poliției Rurală Odobești au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe o stradă din localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,81 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 8 iulie 2021

sursă foto: jurnalfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?