Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au început pregătirea pentru viitorul sezon!

  • Primul antrenament al verii a fost condus de Alin Chița și Octavian Bucătaru

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a început ieri, 5 iulie, pregătirea pentru viitorul sezon competițional. Pe terenul 2 al Stadionului Milcovul, sub conducerea antrenorilor Alin Chița, principal, Octavian Bucătaru, secund și Emanuel Ivanciu, antrenor pentru portari, au participat la primul antrenament al verii portarii Alexandru Apenciucesei, Robert Geantă, Sorin Preda și jucătorii de câmp Sorin Săpunaru, Claudiu Juncănaru, Bogdan Panaite, Cătălin Găină, Andu Moisi, Robert Bratu, Răzvan Dragomir, Ionuț Manu, Mihai Andrei Negoiță, Mihai Stancu, Răzvan Gorovei, Sorin Strătilă, Alin Dascălu, Ionuț Salaoru, Brian Lemac, Dragoș Oprea, Andi Hoțoi, Andrei Paizan. 11 dintre aceștia sunt formați la CSM Focșani 2007 sau la LPS Focșani. Li se adaugă Ștefan Pădineanu, care a lipsit fiind în refacere după o veche accidentare. Au mai lipsit Gabriel Preoteasa, învoit pentru rezolvarea unor probleme personale, și Alexandru Taciuc, nemotivat.

Doi dintre fotbaliștii CSM Focșani 2007, Andrei Paizan și Mihai Andrei Negoiță, au primit, ieri, rezultatele la examenul de bacalaureat: ambii au promovat! Sunt tineri cu școală! Felicitări pentru modul în care și-au finalizat studiile liceale, dar și pentru prestațiile pe terenul de fotbal ca jucători ai CSM 2007!

Program de pregătire și jocuri amicale

Conducerea secției de fotbal a stabilit un program de pregătire care cuprinde antrenamente pe Stadionul Milcovul, un cantonament și jocuri de pregătire. Perioada de cantonament, la Băile Govora, este prevăzută pentru perioada 19-30 iulie. Primul meci de pregătire, în deplasare, este convenit cu FC Petrolul Ploiești 95, urmat de meciurile cu Metalul Buzău, pe Milcovul, la 4 august, cu Sporting Liești, în deplasare, la 7 august, la 11 august va fi partida din primul tur al Cupei României. În ziua de 14 august, CSM Focșani 2007 va disputa pe Milcovul amicalul cu Hușana Huși, la 21 august va întâlni – locul de joc nu a fost stabilit – pe Ceahlăul Piatra Neamț, la 25 august va fi din nou joc în Cupa României iar la 28 august va fi prima etapă a ediției de campionat 2021-2022.

În condițiile în care nu există buget și este dificil de apreciat când va fi, este greu de crezut că va fi cantonamentul de la Băile Govora, situație în care echipa va continua pregătirea pe stadionul Milcovul, așa cum mi-a spus președintele secției, Nicuță Oprea.

Postul de Șef al Centrului de copii și juniori, rămas liber după ce antrenorului Adrian Toma i-a expirat contractul de activitate sportivă, va fi ocupat de antrenorul Elvis Ilaș, posesor al Licenței UEFA A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?