Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Un polițist a refuzat 2.000 de lei MITĂ, dată de un conducător auto

La data de 29.06.2021, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, în urma unei sesizări a unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea – Secția 2 Poliție Rurală Gugești, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială după ce a remis suma de 2.000 de lei pentru a nu fi dispuse măsurile legale în cadrul unui dosar penal în care era cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de “conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat”.

Totodată polițiștii anticorupție au fost delegați să efectueze și acte de urmărire penală pentru probarea activității infracționale desfășurată în cauză.

În fapt, la data de 28.06.2021, agentul de poliție l-a depistat pe cel în cauză în timp ce conducea un autovehicul, având permisul de conducere suspendat. Acesta a încercat să-i ofere polițistului o sumă de bani pentru a-l scăpa de răspunderea legală.

Ca urmare a acțiunii de prindere în flagrant, procurorul a întocmit conducătorului auto dosar penal pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Comunicat de presă, DGA – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?