Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Focșăneanul Nicolae Lăcătuș, supranumit „Jandarmul cu voce de aur”, a salvat un pui de porumbel abandonat

Focșăneanul Nicolae Lăcătuș, supranumit „Jandarmul cu voce de aur”, a devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani, după ce a postat pe internet mai multe melodii cântate de el. În 2013, Nicolae Lăcătuș a fost filmat de colegi în timp ce interpreta o melodie, pe care a învățat-o de la tatăl său. Ulterior, filmarea a ajuns pe internet, iar în scurt timp a devenit virală. În perioada următoare, Nicolae Lăcătuș a apărut la mai multe posturi de televiziune centrale, a participat chiar și la emisiunea X Factor. În prezent, Nicolae Lăcatuș lucrează la o unitate de jandarmi din București. Astăzi, el a apărut pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, alături de un porumbel pe care l-a salvat.:

„L-a găsit între mașinile din apropierea locului, unde avea postul de serviciu. Era un pui părăsit, care se chinuia să supraviețuiască, cu puține șanse de reușită în mijlocul Bucureștiului unde traficul este extrem de aglomerat. L-a hrănit cu o seringă, până când a început să mănânce singur, iar când a văzut că poate da din aripi, i-a dat drumul să se bucure de zbor. Însă, imediat, Gălăgie, așa cum l-a numit, s-a întors la el. De atunci, a fost adoptat și face parte din familia lui, alături de cei trei câini pe care îi are. Gălăgie este al doilea porumbel salvat de colegul nostru. Pe primul, care avea un picior rupt, l-a dat unei asociații, care se ocupă de animale rănite, bineînțeles, după ce l-a tratat până când s-a însănătoșit.

PS – Pe Nicolae, colegul nostru, îl știți de acum 8 ani, atunci când era apreciat pentru vocea lui deosebită. Cu siguranță și sufletul este la fel”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?