Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: O zi de neuitat pentru prichindeii Grădiniței nr. 17 din Focșani prin intermediul Hotelului Kristal și al Ultra Gas Auto

Ziua copilului poate fi sărbătorită în orice zi. Pe acest lucru au mizat reprezentanții Hotelului Kristal din Focșani care au vrut să le facă o surpriză plăcută prichindeilor care învață la Grădinița cu Program Prelungit nr. 17 din Focșani. „Ne-am dorit ca, de 1 iunie, să le creăm o atmosferă de sărbătoare copiilor care învață la Grădinița nr. 17 din Focșani însă, din cauza condițiilor meteo, evenimentul a fost amânat. Așadar, marți, am reluat inițiativa și, cu ajutorul Ultra Gas Auto, am organizat o petrecere pe cinste pentru micuți‟, au spus reprezentanții Hotelului Kristal din Focșani.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 17 a desfășurat marți o activitate din cadrul proiectului «1 Iunie, o sărbătoare pentru fiecare copil», proiect de educație incluzivă, cu finanțare extrabugetară. Scopul proiectului este acela de a desfășura activități menite să sărbătorească copilul, atât de ziua lui, cât și finalul anului școlar. În cadrul proiectului, au participat peste 200 de copii care frecventează Grădinița nr. 17, o grădiniță incluzivă unde sunt înscriși copii cu CES, copii din medii dezavantajate, copii care provin din familii monoparentale, având trei grupe de copii care lucrează în alternativă educațională step by step‟, a explicat Ionica Dumitrache, directoarea Grădiniței nr. 17 din Focșani.

Sub un soare generos de iunie, copiii de la Grădinița nr. 17 din Focșani s-au jucat, au râs și au colecționat amintiri frumoase la sfârșit de an școlar. „Pentru a încununa sfârșitul de an școlar, am încheiat un contract de colaborare cu o

Firmă de servicii de închiriere tobogane gonflabile (Lumea Castelelor), care ne-au adus zâmbetul pe buze oferind o gamă de servicii de calitate precum: toboganele gonflabile, vată pe băț și popcorn. Sponsorii principali au fost SC Kristal Hotel Srl și Sc Ultra Gas Auto Srl, cărora le mulțumim din suflet pentru o petrecere pe cinste‟, a mai spus Ionica Dumitrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?