Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Peste 100 de motocicliști au parcurs ”Drumul Mausoleelor”!

În memoria eroilor neamului căzuți pentru țară pe fronturile de luptă, în preajma Zilei Eroilor, sărbătorită la 10 iunie, sâmbătă, 12 iunie, Centrul de Informare Turistică Odobești, ACS Odobești, Casa de Cultură Odobești, în parteneriat cu Primăria Odobești, la inițiativa primarului Daniel Nicolaș, au organizat evenimentul ”Drumul Mausoleelor pe motociclete”. Peste 100 de motocicliști din Vrancea, dar și din alte părți ale României, au parcurs un traseu al jertfei pentru țară început la Odobești și marcat de mausoleele Soveja, Mărăști și Mărășești, unde au depus coroane de flori din partea cluburilor de motocicliști Gentlemen Bikers, Road Eagles Focșani și Cavalerul Negru.     

Într-o declarație postată pe site-ul Centrului de Informare Turistică Odobești, primarul Daniel Nicolaș, apreciază că ”Datorită sacrificiilor făcute de generațiile căzute pe câmpurile de luptă suntem astăzi o țară liberă și independentă. Acum avem prilejul, mai mult ca oricând, să rememorăm faptele lor, să ne înclinăm frunțile, plini de recunoștință, față cei care și-au dat viața pentru ca noi să putem trăi liberi. Lor le datorăm existența noastră ca neam, ca țară, ca individ!”

Alături de organizatori au fost sponsorii Edil Dan Construct, Rovinex, Ivas, Skoda, Hanifa, NDT Testing, Paco si Aurora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?