Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

FOTO! Primăria Focșani funcționează pe cotă de avarie, până când furnizorii de servicii vor permite

Sistarea activității în Primăria Focșani a fost momentan amânată, până când furnizorii de servicii vor decide că e timpul ca municipalitatea să își plătească facturile. Și, cum nu sunt bani – „grație” deciziei consilierilor PNL și USR PLUS de a măcelări bugetul, este de așteptat ca primăria să nu aibă de unde să achite serviciile, ceea ce va duce la un blocaj evident.

Primarul municipiului, Cristi Valentin Misăilă, ne-a confirmat că Primăria Focșani funcționează „pe avarie”, zilele acestea fiind trimise adrese către toți furnizorii, prin care au fost înștiințați că municipalitatea nu mai are bani pentru facturi.
În prezent, au fost sistate serviciile de pază și curățenie, însă este de așteptat ca și alte contracte să fie puse pe pauză. De azi, la Primăria Focșani paza este asigurată de cadre al Poliției Locale Focșani, o instituție pe care de asemenea PNL și USR PLUS o doresc desființată.

De dimineață, Ana Maria Dimitriu nu a precupețit să își ridice poalele în cap și să facă circ pe holul primăriei, deoarece ușa de acces care duce spre birourile viceprimarilor fusese blocată, ca măsură de siguranță pentru a nu permite ca oricine să intre după bunul plac și, doamne ferește, să se întâmple ceva cu dumneaei sau cu colega sa, Alexandra Tătaru.
Nemulțumită că nu o așteaptă un polițist local la ușă, eventual cu o cafeluță și un mic dejun, viceprimarul Dimitriu a solicitat paza acestora, în condițiile în care, în urmă cu câteva luni, semna o inițiativă de proiect de hotărâre prin care explica cum existența Poliției Locale în municipiu nu se justifică.

În realitate, prezența dumneaei în biroul de viceprimar pare a nu se justifica, dat fiind că, în comparație cu angajații Primăriei Focșani și a instituțiilor din subordine, Ana Maria Dimitriu încasează salariu fără a face nimic. De fapt nu salariu, ci indemnizație, care, evident, nu este afectată de tăierile salariale operate odată cu bugetul pe care și l-au votat majoritarii din Consiliul Local Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?