Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Copilărie în siguranţă, la CSEI “Elena Doamna” Focşani

Ȋn pragul zilei de 1 Iunie, zi în care sărbătorim copilăria, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) “Elena Doamna” Focşani, s-a desfăşurat o nouă activitate din cadrul proiectului “Siguranţă pentru viitor!”, la care au participat 20 de elevi alături de d-na profesor Cherciu Ioana – director, d-na profesor Bernovici Petronela – director adjunct, şi cadrele didactice Nica Larisa, Feraru Costina, Dima Camelia și Manolache Pompilia.

Activitatea s-a desfăşurat mulţumită sprijinului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, siguranţa şcolară fiind un domeniu prioritar. Grija faţă de propria persoană trebuie cultivată de la cele mai mici vârste, iar luni, copiii speciali au repetat alături de poliţişti, principalele reguli de circulaţie şi au primit informaţii despre siguranţa din mediul on-line, pentru a-şi proteja viaţa şi sănătatea. Activităţile de educaţie rutieră au fost adaptate nevoilor de cunoaştere ale copiilor şi au fost mai bine asimilate prin exerciţii practice, la care elevii au participat cu mult entuziasm şi interes.

Cei 20 de elevi prezenţi la activitate au realizat şi o expoziţie tematică pentru Ziua Internaţională a Copilului, iar poliţiştii din cadrul Biroului de Siguranţă Şcolară au răsplătit elevii cu dulciuri şi le-au dăruit cărţi cu poveşti.  Atmosfera a fost magică, plină de baloane de săpun şi de fericirea din ochii celor mici. Bucuria copiilor a fost nemărginită, iar poliţiştii au fost răsplătiţi cu multe zâmbete şi îmbrăţişări.

Comunicat de presă, CSEI “Elena Doamna” Focşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?