Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Pericole pe drumurile din Vrancea! Prinși la volan drogați, băuți, fără permis sau fără drept de a conduce în România

 

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 29 mai a.c., ora 09.19, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat pe o stradă din localitatea Câmpuri, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, 30 mai a.c., la ora 18:45, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din comuna Dumitrești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., ora 22:30, un tânăr de 20 ani, din comuna Homocea a fost depistat de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu, deși nu avea dreptul de a conduce autovehicule în România.

În cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Consumator de substanțe psihoactive, depistat la volanul unui autoturism

La data de 30 mai a.c., ora 17:20, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu. Întrucât bărbatul avea un comportament specific consumatorilor de substanțe psihoactive, a fost condus de polițiști la o unitate medicală, în vederea efectuării unui test preliminar. Rezultatul testului a fost pozitiv pentru consumul de THC (Canabis). În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 31 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?