Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Handbal, Cupa României – Focșănenii, aproape de nivelul campionilor!

 

  • Dinamo București – CSM Focșani 2007 29-24 (14-8)

 

Au marcat pentru CSM Focșani 2007: Miroiu – 7 goluri, Marijanac – 4, Marjanovic – 4, Makrishin – 2, Rață – 2, Mănescu – 1, Krstevski – 1, Eros – 1, Hrimiuc – 1, Drăgan – 1.

În turul al doilea al Cupei României la handbal masculin, marți, 25 mai, de la ora 18:30, CSM Focșani 2007 a întâlnit în Sala Rapid din Capitală pe campionii României, handbaliștii de la Dinamo București. Dinamoviștii s-au impus cu 29-24 (14-8), dar au avut de tras serios în fața unei adversare care i-a fost egală ca prestație în foarte multe momente! O mare parte din contribuția la victoria lui Dinamo a avut portarul Makrem Misaoui, imbatabil în numeroase situații în care atacanții focșăneni l-au pus la încercare, inclusiv de trei ori din lovituri de la 7 metri! Așa s-a întâmplat mai cu seamă în prima repriză încheiată cu 14-8 pentru bucureșteni.

În partea a doua a meciului, CSM Focșani 2007 a păstrat ori micșorat diferența de scor de la pauză. S-au apropiat, chiar la două goluri, 21-19, 22-20, moment în care arbitrii, consiliați consistent de observatorul Manea, au decis că este momentul ca focșănenii să aibă unul sau doi oameni mai puțin pe teren. S-a ajuns repede la 27-21, eforturile de final ale jucătorilor focșăneni nemaputând întoarce un deznodământ ce fusese scris mult mai devreme. A fost un meci cu o încărcătură fizică, dar și tehnico-tactică, excepțională. Cu dueluri aspre până la limita brutatului, cu o ploaie de eliminări, cu trei cartonașe roșii. Fără malițiozitate. Doar faptă: înainte de începerea meciului, observatorul de joc l-a admonestat pe stâlpul apărării focșănene, Marius Ragea. Restul a fost prestația aceluiași observator și a arbitrilor ce au părut prea mici pentru o dispută handbalistică între jucători, cei mai mulți dintre ei, foarte mari!

Altfel, un meci de ținut minte, cu focșănenii parteneri egali într-un spectacol handbalistic, până la urmă, de bun nivel! Dacă Dinamo va juca finala cu una dintre Potaissa Turda ori Dobrogea Sud, SCM Focșani 2007 va fi calificată în Cupa EHF!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?