Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! UPDATE! Un TIR scăpat de sub control a pătruns într-o curte, la Domnești; șoferul, grav rănit, transportat la spital

La data de 19 mai a.c., la ora 22:40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național 2 E 85 în dreptul localității Domnești din comuna Pufești, conducătorul auto al unui tir ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard, pătrunzând în curtea unei locuințe.
La fața locului au fost prezente echipajele I.S.U. Vrancea care au extras bărbatul. De asemenea, precizăm faptul că cel în cauză a fost conștient pe tot parcursul operațiunii de extragere.
Conducătorul auto, de 52 de ani, din municipiul Bacău, a fost preluat și transportat la o unitate medicală de urgență în vederea acordării asistenței medicale de necesitate. (
Comunicat IPJ Vrancea, 20 mai 2021)

UPDATE! Șoferul unui TIR care circula pe DN2 E85, a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a scăpat  de sub control autovehiculul pe care îl conducea  și a intrat în curtea unei locuințe situată pe raza localității Domnești. În urma impactului cu un gard, acesta a rămas încarcerat.

Evenimentul a avut loc miercuri, 19 mai a.c., în jurul orei 22:40, iar pentru gestionarea situației de urgență, semnalate au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex masculin, în vârstă de 52 de ani, care prezenta politraumatisme prin accident rutier. Paramedicii au asistat pacientul pe timpul manevrelor de descarcerare, după care acesta a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care l-a transportat la  Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare. (Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?