Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

E primăvara lui 2021! Mesajul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Focșani

 

Consiliul Director al Asociației Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Focșani s-a întâlnit zilele acestea într-o ședință de analiză. Concluzia desprinsă este aceea că rezultatele financiar – contabile de pe trimestrul I al anului 2021sunt notabile, asociația situându-se pe un trend ascendent. Asta denotă interesul pe care îl au membrii asociației de a solicita mai multe împrumuturi pentru a-și rezolva problemele personale, mai ales acum în prag de sărbători, și nu numai.

Distanțarea fizică este un mare impediment în viața seniorilor noștri care în alte împrejurări și în alte primăveri plecau în excursii organizate de asociație, participau la activități cultural-educative organizate de noi, dar și în colaborare cu alte instituții de cultură. Acum, membrii noștri, mai mult ca oricând, sunt dornici să facă vaccin pentru a contribui la procesul de imunizare. Nădăjduim ca în partea a doua a anului să putem organiza activități care să ne apropie și social și fizic pe alocuri.

Optimismul nostru poate fi molipsitor pentru că el vine de la o categorie de oameni care au trecut prin viață și găsesc în cadrul asociației căldură și speranță pentru un „mâine” mai luminos și trainic. Întâlnirea din 24 aprilie de la Catedrala „Sfânta Cuvioasa Parascheva”, care s-a construit în orașul nostru, a fost o întâlnire cu „Primăvara lecturii la români ” , cartea domnișoarei doctor în litere Teodora Fîntînaru de la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” . Un adevărat „regal” , o binefacere  pentru seniorii noștri pentru că EA,CARTEA, această minune este un adevărat mediator al vieții private și colective, mai ales în această primăvară încă pandemică!

Felicităm autoarea și dorim seniorilor noștri, așa cum scrie în felicitare, să fim aproape în gânduri și iubire.

 

Președinte al Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Milcov” Focșani 

Sandu Ploscaru

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?