Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Handbal, Liga Națională – Superjoc, și a patra victorie consecutivă în campionat!

  • CSM Focșani 2007 – Politehnica Timișoara 26-20 (13-10)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru – 1, Popovici, Drăgan, Miroiu – 3, Marjanovic – 8, Hrimiuc – 2, Mocanu, Rață, Krsyevski – 3, Marijanac – 2, Eros – 3, Makrishin, Mănescu – 4.

Politehnica Timișoara: Tcaciuc, Păiuș, Montero, Neamțu – 1, Dedu – 1, Seopka, Sadoveac – 8, Pal, Caba – 3, Baican – 2, Cîmpan – 3, Enculescu, Năstăsie – 1.

           CSM Focșani 2007 a obținut, ieri, a patra victorie consecutivă în campionat. După ce, în etapele anterioare câștigaseră meciurile cu Vaslui, Baia Mare și Buzău, ieri, în turneul de la Cluj-Napoca, focșănenii au trecut în stil de mare echipă de redutabila grupare a Politehnicii Timișoara. Scorul final, 26-20, reflectă întocmai desfășurarea evenimentelor din timpul meciului. Jucătorii pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic au luat conducerea de la primul gol și și-au menținut-o, practic, până terminarea întâlnirii. Timișorenii au egalat la 3 după ce au fost conduși cu 3-1, apoi, până la pauză, diferența de scor a variat între 2 și 5 goluri. La pauză s-a intrat cu 13-10, dar mai devreme fusese 13-8.

Lucrurile au curs pe teren în mod asemănător și în partea a doua a partidei, chiar dacă antrenorii Focșaniului au schimbat des jucătorii, semn că echipa este solidă, stăpână pe mijloacele sale. Că are un proiect de joc sigur și îl pune în practică fără erori majore. La victoria de ieri, o contribuție mai mare decât atacul a avut apărarea, greu de depășit de puterncii atacanți ai Timișoarei. După victoria cu Timișoara, CSM 2007 și-a consolidat locul al șaselea în clasament. Are 39 de puncte, dar un golaveraj influențat masiv de cele 40 de goluri la pasiv din meciurile în care a fost învinsă la masa verde din cauza Covid 19!

Astăzi, de la ora 16:00 tot la Cluj-Napoca, CSM Focșani 2007 va juca în compania CSM Bacău. În tur, băcăuanii au smuls pe final focșănenilor victoria după ce aceștia conduseseră cu 4 goluri la intrarea în ultimele zece minute de joc. Va fi un meci dificil pentru CSM 2007, dar pe care echipa Focșaniului îl poate câștiga! Cu încă trei puncte ar râmâne aproape de Baia Mare în cursa pentru locul 5. Cum băimărenii au un program mai greu în continuare, focșănenii ar putea încheia campionatul pe un loc foarte bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?