Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Aproape 9 ore de luptă cu flăcările, în incendiul de la Vrâncioaia. Mai multe butelii au explodat în timpul intervenției pompierilor

Sâmbătă, în jurul orei 12.30, un incendiu de proporții a cuprins casa primarului de la Vrâncioaia, Ionică Danțiș. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.00, după aproape 9 ore de la momentul apelului la 112, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, într-un comunicat.

„Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21:00. Cauza probabilă: scurtcircuit electric de la un cablu deteriorat/neizolat corespunzător.

În urma evenimentului au ars: etajul, mansarda și acoperișul locuinței pe o suprafață de 600 mp, 2 anexe și un adăpost de animale în suprafață de aproximativ 300 mp, precum și mobilier, electrocasnice și bunuri de uz gospodăresc aflate în încăperile imobilului de la etajul 1 și mansardă; păsări și 4 suine.

În timpul intervenției au fost evacuate mai multe butelii de la parterul locuinței.
Pompierii au lucrat în condiții periculoase cauzate de explozia mai multor recipienți sub presiune (butelii), iar intervenția a fost îngreunată de lipsa presiunii de apă din rețeaua de hidranți.

Cu toate acestea, au fost protejate și s-a reușit salvarea locuințelor învecinate aflate la o distanță între 2m – 4m față de gospodăria afectată de incendiu.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, se mai arată în comunicatul ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?