Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

GALERIE FOTO: Acolo unde oamenii merg să se roage, polițiștii au mers să aducă un plus de siguranță

Când natura reînvie la viață și Sărbătorile Pascale se apropie, polițiștii vrânceni își reiau obiceiurile deja devenite „tradiție”.

Urmând cursul apei și al codrului verde, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară s-au reîntors în comuna Irești, la copiii din cadrul corului Parohiei comunei și al Asociației „Sfânta Ecaterina”.

Astăzi, 16 aprilie, preotul Miron Ionel  a fost înconjurat de 40 de copii, care au transmis mesaje din suflet, prin muzică, în acorduri de chitară.

Prin intermediul cadourilor oferite în dar, polițiștii au desfășurat o activitate interactivă cu elevii care au ales să își petreacă timpul liber în acest mod constructiv. Astfel, fiecare copil a citit mesajul care era atașat de pachetul primit și a explicat semnificația acestuia.

Activitatea a avut drept scop informarea elevilor cu privire la siguranța în mediul online, prevenirea victimizării minorilor, delincvența juvenilă și prevenirea accidentelor rutiere în care pot fi implicați pietonii.

Bucuria a fost nemărginită, atât din partea gazdelor, dar și a vizitatorilor, iar polițiștii i-au asigurat pe copii că se vor reîntoarce cu drag, fiindcă ”a dărui bucurie, dă și bucurie”.

Comunicat IPJ Vrancea din 16 aprilie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?