Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO: Futsal – Sportul Ciorăști, o performanță impresionantă!

Promovarea echipe comunale Sportul Ciorăști în Liga I la futsal reprezintă o performanță rarisimă date fiind împrejurările în care a fost obținută. Mai întâi pentru că formația de futsal, abia înființată, a avut susținerea comunității care i-a asigurat condițiile trebuitoare pentru pregătire, echipare, participare la jocuri și toate cheltuielile aferente. Apoi, pentru că au fost găsiți jucătorii de fotbal ale căror calități s-au pliat pe jocul de futsal și, ceva mai încolo, după primul turneu, au fost găsiți și jucători specializați în acest sport și care au ajutat foarte mult echipa. În sfârșit, pentru că formația ciorășteană a crescut în calitatea exprimării, a învățat repede și bine cum să joace la victorie. Și a adunat victorii până a urcat în prima ligă a futsalului din România. Ultimele două victorii au fost cele de la barajul de la Odorheiu Secuiesc, pe un teren familiar adversarilor, jucătorii de la Clujana Cluj Napoca, echipă cu vechime de ani mulți între cele mai bune din țară. Sâmbătă, 10 aprilie, Sportul Ciorăști a câștigat cu 5-2 (0-1)prin golurile lui Ștefan Lupu – 3 goluri, Florin Cătălin Nistor și Florentin Mănăilă, câte unul. Duminică, 11 aprilie, Sportul s-a impus cu 6-2 (2-2), autorii golurilor fiind Ionuț Saron Chirică – 4, Ștefan Lupu și Remus Popa.

Performanța formației din Ciorăști are ca autori pe toți cei care o susțin, dar ca atare a fost obținută prin eforturile unui lot alcătuit din portarii Răzvan Mihalache, impresionant în toate meciurile și Florin Ion și de jucătorii de câmp Răzvan Crăciun, Florin Nistor, Ovidiu Tudose, Ștefan Lupu, Silviu Boubătrîn, Florentin Mănăilă, Remus Popa, Florin Hălceanu, Ionuț Galavan, Ionuț Saron Chirică. Antrenori, George Ioniță și Romeo Drăgan. Delegat, Vlad Stavarache.

Din păcate, echipa nu are în comună o sală în care să poată fi văzută jucând de cât mai mulți dintre cei pe care îi reprezintă. Avantaj pentru focșănenii cărora le place futsalul și care îi vor putea vedea în Sala Polivalentă – atunci când va fi permis accesul – pe ciorășteni, dar și echipele pe care le-au mai urmărit direct când Focșaniul avea formație de Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?