Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Handbal, Liga Națională – Va fi greu, dar sunt posibile șase puncte în următoarele două jocuri!

  • CSM Vaslui – CSM Focșani 2007, vineri, 9 aprilie, ora 10:15, transmis în direct de FRH TV și CSM Focșani 2007 – Minaur Baia Mare, duminică, 11 aprilie, ora 11:00, transmis în direct de TVR 2 

          CSM Focșani 2007 a început cu meci pierdut turneul de Ligă Națională de la Cluj-Napoca, din aceste zile, dar îl poate încheia cu două victorii. Cel puțin aceasta este dorința jucătorilor și a conducerii echipei care și-a propus să termine între primele opt grupări ale campionatului. Focșănenii vor juca astăzi, de la ora 10:15 cu CSM Vaslui, formație cu o poziție relativ liniștitoare în clasament, dar care are nevoie de  punct sau puncte pentru a nu avea dureri de cap într-un final de competiție ce se anunță a fi foarte disputat. Și complicat pentru suficient de multe echipe. În tur, vasluienii au primit fără joc trei puncte din ceea ce ar fi trebit să fie meciul cu CSM 2007 lovită de Covid. Acum, jucătorii pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic, pentru a-și lu punctele înapoi, vor fi nevoiți să muncească din greu. CSM Vaslui a fost mereu un adversar dificil pentru ei! Însă ecipa Focșaniului nu-și mai poate permite să piardă puncte! Este în zona de mijloc a clasamentului, iar după ce Buzăul a câștigat ieri cu Suceava, a coborât pe locul 9, în apropierea locurilor de baraj! Mai e mult până la terminarea campionatului, însă factorul Covid poate aduce oricând neplăceri! Și pune toate formațiile în gardă să adune puncte albe pentru zile negre!

Întâlnirea de duminică, de la ora 11:00, în compania băimărenilor de la Minaur – în tur CSM 2007 a pierdut în aceleași circumstanțe ca și cu Vasluiul, este supusă, pentru focșăneni acelorași rigori. Adică, vor fi obligați să se bată pentru victorie. Cu un plus de concentrare în faza de finalizare, pot încheia cu șase puncte turneul de la Cluj-Napoca. Ceea ce ar fi în consens cu o foaie de parcurs rezonabilă, având în vedere forța de joc a adversarelor. Cu un amendament în plus: arbitrajele să nu mai decidă cine să ia ori să piardă punctele puse în joc! Să lase echipele să câștige ori nu, pe mâna lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?