Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Șoferi băuți, dar și unul drogat, depistați pe drumurile din Vrancea

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 1 aprilie a.c., ora 23.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Țifești, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din orașul Panciu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.80 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la data de 2 aprilie a.c., ora 10.55, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud, au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism cu permisul suspendat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 aprilie a.c., ora 00:35, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Biliești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 G, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 18:20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat în comuna Garoafa, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Garoafa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 51 de ani, din municipiul Focșani, a fost depistat, ieri, 4 aprilie, la ora 08:50 de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, din municipiul Focșani, sub influența alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 19:20, polițiști Secției 6 Nănești, au depistat un bărbat de 68 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Salcia Nouă, iar rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile a fost întocmite dosare penale.

Consumator de substanțe psihoactive depistat la volanul unui autoturism

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Focșani, au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, care avea un comportament specific consumatorilor de substanțe psihoactive, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Focșani.
Bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală, în vederea efectuării unui test preliminar. Rezultatul testului a fost pozitiv pentru consumul de Cannabis.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub influență alcoolului sau a altor substanțe.

Comunicat IPJ Vrancea din 5 aprilie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?