Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

UPDATE! Deputatul liberal Ion Ștefan a fost lovit de o macara

Deputatul liberal Ion Ștefan a ajuns la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani după ce a fost lovit de o macara. Din primele informații, incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei la care este acționar. Surse din cadrul Spitalului Județean susțin că deputatul liberal este transportat la un spital din București de către o ambulanță.

UPDATE! Conform ultimelor informații, deputatul va fi transportat cu elicopterul la un spital din București. Incidentul ar fi avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este. El ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare.

UPDATE 2! Presedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, a declarat pentru News.ro că parlamentarul ar fi suferit leziuni la o mână şi la un picior după ce ar fi căzut de pe o hală, de la o înălţime de circa 3 metri. Conform sursei citate, deputatul a fost transferat la Spitalul Floreasca, iar starea lui este stabilă. „E bine, se va recupera. E lovit la un picior şi la o mână, nu ştiu exact cum s-a produs incidentul. Ştiu doar că a căzut de la o înălţime de circa 3 metri. Îi urăm sănătate colegului nostru”, a afirmat Toma.

Conform Mediafax, fostul ministru Ion Ştefan este în stare gravă, dar stabilă, după ce l-a lovit o macara, miercuri, în timp ce se afla la o firmă al cărei acţionar este, apoi a căzut de la o înălţime de 3 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?