Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Autovehiculele Școală vor circula pe străzile din Focșani după un orar stabilit pentru a nu afecta traficul rutier

Autovehiculele Școală vor circula pe străzile din Focșani după un orar stabilit pentru a a nu afecta traficul rutier din municipiu. Ieri, în cadrul ședinței Comisiei pentru siguranța circulației în Municipiul Focșani, au fost discutate mai multe solicitări din partea cetățenilor, principala sesizare privind traficul îngreunat de autovehiculele Școală, multe dintre acestea aflându-se în trafic la ore dintre cele mai aglomerate. La acest moment, circulația autorvehiculelor Școală este restricționată în anumite intervale orare,  prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focșani nr. 240 din 29.06.2017. S-a luat decizia verificării respectării acestui program de către inspectorii auto.

„S-a discutat despre faptul că pe raza Municipiului Focșani în intervale orare: 7.30-08.30, 11.30-13.00 și 16.00 -17.00 mașinile școlilor de șoferi trebuie să respecte prevederile HCL nr. 240 din 29.06.2017. În cadrul ședinței s-a luat decizia de a se verifica dacă Hotărârea Consiliului Local este respectată, în paralel cu informarea tuturor școlilor de soferi în legătură cu prevederi HCL nr. 240 din 29.06.2017”, se arată într-un comunicat de presă.

Tot în cadrul ședinței de ieri s-a discutat despre montarea unui limitator de viteză în zona Șoseaua Galați, km 5, Focșani, caz în care se așteaptă un punct de vedere din partea IPJ Vrancea – Serviciul Rutier. Au fost discutate și sesizările cetățenilor din Str. Cornel Coman și zona intersecțiilor Str. Mihail Kogălniceanu cu Str. Dimitrie Cantemir și Str. Cuza Vodă, comisia stabilind să se deplaseze în teren pentru întâlniri la fața locului cu locuitorii din zonele menționate. De asemenea, s-a aprobat instituirea unui nou sens unic cu intrare din Str. Lunei către Str. Ana Ipătescu ieșire în Str. Ion Basgan cu obligatoriu la dreapta, după obținerea avizului din partea Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Focșani.

Prevederile HCL nr. 240 din 29.06.2017 pot fi accesate AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?