Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO: Tir sportiv – Echipa de băieți a CS Unirea – CSM Focșani 2007 este campioana României la tineret!

 

  • Sportivii focșăneni au mai obținut două medalii de argint și două de bronz

           Sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007 au încheiat seria competițiilor de iarnă –primăvară cu un nou rezultat foarte bun la Campionatul Național de tir sportiv pentru tineret, pușcă cu aer comprimat, care a avut loc la Poligonul Iosif Sîrbu din București, în prioada 10-14 martie. Elevii antrenorului emerit Adrian Alaci și profesorului Aurel Giurgea au încheiat competiția cu cinci medaliiuna de aur, două de argint și două de bronz! Precizare: trăgătorii focșăneni sunt juniori 1, 2 sau 3, și au concurat cu sportivi de 21-23 de ani, vârstă până la care se poate concura la tineret. Iar fetele medaliate au avut 16 ani – Teodora Șușu, 14 ani, Alexandra Joghiu și 12 ani, Denisa Sofian.

          Medalia de aur, pentru titlul de campioană a României, a fost obținută de echipa de băieți alcătuită din Lucian Puțaru și Răzvan Condrea, iar medaliile de argint, pentru titlul de vicecampioni naționali, de echipa mixtă Teodora Șușu – Răzvan Condrea și la individual fete de Teodora Șușu. Pe locul al treilea cu medalii de bronz s-au clasat echipa de fete alcătuită din Teodora Șușu, Alexandra Joghiu și Denisa Sofian, Lucian Puțaru, la individual băieți.

Profesorul Aurel Giurgea mi-a spus că în continuare vor fi etape de campionat național – câte două pe lună, însă intenționează să-și ducă sportivii la câte o etapă, pentru a le da posibilitatea ca, foarte tineri fiind, să capete experiență în competițiile oficiale. ”Au nevoie de concursuri. Sunt talentați și doar în concursuri pot progresa”, mi-a mai spus antrenorul trăgătorilor focșăneni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?