Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tenis de masă, Divizia A – Focșănenii, evoluție bună la Campionatul Național!

  • CSM Focșani 2007, pe locul 7 din 16 competitoare

           Campionatul Național al Diviziei A la tenis de masă s-a încheiat la Bistrița cu turneul care a avut loc în perioada 12-14 februarie. În grupa a doua, din care au mai făcut parte CSTA București, ACTTC București II, CSA Steaua București II, CS Voința Câmpulung II, CS Politehica Cluj Napoca, CS Tenis Club Dej, CSM Mediaș,echipa Focșaniului s-a clasat pe locul al patrulea, în urma unei evoluții de bun nivel. Rezultatele CSM 2007: 3-0 cu CSTA București, 1-3 cu ACTT București, 3-0 cu CSA Steaua București II, 2-3 cu CS Politehnica Cluj Napoca, 3-1 cu CS Tenis Club Dej și 1-3 cu CSM Mediaș.

Pentru stabilirea locului în clasamentul final, CSM Focșani 2007 a întâlnit, pentru locurile 7-8, formația care a terminat pe poziția a patra în prima serie a Diviziei A2, CSM Arad.Focșănenii s-au impus cu 3-0 și au încheiat competiția pe locul al șaptelea din 16 competitoare. O poziție bună, care individualizează Focșaniul în tenisul de masă românesc, la doi ani de când și-a constituit echipă de seniori! Pentru CSM 2007 au evoluat la Bistrița – și în întregul campionat, antrenorul jucător Costin Corcoz și colegii săi de echipă Mihail Ghindă, Adrian Uță, Sebastian Vasilache, Andrei Bîrlan, Robert Frățilă.

După terminarea campionatului, președintele secției de tenis de masă a CSM 2007, Costin Corcoz, mi-a declarat: Pe total, ne declarăm mulțumiți. La Bistrița, și în retur am făcut un turneu bun. Jocul ne-a mers mai bine decât în tur, chiar dacă am pierdut în fața puternicelor formații din Mediaș, Cluj Napoca și a ACTT București, cu care am avut meciuri extrem de disputate. După o necesară pauză – la sfârșitul lui ianuarie jucătorii noștri au participat și la Campionatul Național Individual – vor fi reluate antrenamentele pentru viitoarea ediție de campionat !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?