Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Aproape 25 de candidați pe loc la concursul organizat de Direcția de Statistică

49 de candidați sunt înscriși pentru cele două posturi de referent debutant scoase la concurs de Direcția Județeană de Statistică Vrancea. Explicația ar fi că pentru aceste posturi de referent debutant se puteau înscrie și persoanele care aveau doar bacalaureatul și nu aveau vechime.

În total, DJS Vrancea a scos la concurs șase posturi pentru care s-au înscris 70 de persoane. „Momentan un singur dosar a fost respins datorită faptului că nu avea vechime necesară de 5 ani, specifică postului pentru care a aplicați, alți 12 au obligația să ne prezinte cazierul judiciar până în ziua desfășurării concursului, adică vineri 5.02.2021, altfel cei care nu vor aduce cazierul vor fi declarați respinși”, arată directorul Direcției Județene de Statistică Vrancea, Vasile Apostu Croitoru.

Cele șase posturi sunt de expert 1A – 2 posturi, expert 1 – 1 post, expert 2 – 1 post și referent debutant – 2 posturi.

Concursul este organizat pentru recrutarea personalului care va lucra la Recensământul Populației și Locuinței.
Concursul se va desfășura în sălile Colegiului Economic, cu respectarea tuturor regulilor specifice situației de alertă, distanțarea fizică, folosirea măștii pe perioada concursului, utilizarea soluțiilor dezinfectante, verificarea temperaturii candidaților și a membrilor comisiei de concurs. Clasele sunt prevăzute cu sistem intern de monitorizare video, fiind filmată integral procedura de desfășurare a concursului. Candidații sunt obligați să nu folosească mijloace externe de consultare, precum telefon, copiuțe, servite, smartwatch, microcăști. „Respectarea acestor cerințe va fi verificată de președintele comisiei de concurs pe toată perioada desfășurării probelor (scris, interviu)”, a precizat directorul DJS Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?