Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Campanie de consultare privind Strategia de comunicare publică la nivelul județului Vrancea

Consiliul Județean Vrancea își propune eficientizarea comunicării cu instituțiile partenere, cu societatea civilă și cu cetățenii. În acest sens, a dat startul campaniei de consultare a cetăţenilor privind elaborarea Strategiei de comunicare publică la nivelul județului Vrancea. „Fii coautor al strategiei! Opinia ta contează. Completează online chestionarul în vederea realizării studiului sociologic ce va sta la baza strategiei > https://comunicare-cjvrancea.ro Campania de consultare se desfăşoară în perioada 25 ianuarie – 7 februarie 2021“, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Vrancea.

Consiliul Județean Vrancea a obținut finanțare pentru implementarea proiectului Inovare și Performanță în Administrația Publică a Consiliului Județean Vrancea, cod SIPOCA 813/ MySMIS 136088, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1- CP13/2019– Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, Axa prioritară – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea- Introducerea de sisteme și standade comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea calității și a performanței serviciilor publice din cadrul Consiliul Județean Vrancea, ca urmare a implementării de strategii pe termen lung și a aplicării de măsuri de reducere a birocrației și simplificare a procedurilor pentru cetățenii județului Vrancea.

Obiectivele specifice constau în: elaborarea Strategiei de Dezvoltare economico-socială a județului Vrancea pentru perioada 2021-2027; elaborarea Strategiei de Comunicare Publică la nivelul județului Vrancea; reducerea timpului de procesare a documentelor prin organizarea unei arhive informatizate și retro-digitalizarea documentelor pe suport de hârtie arhivate conform prevederilor legale, aferente serviciilor partajate ale Consiliului Județean Vrancea; implementarea unui sistem informatic integrat (front office si back-office) pentru accesul la serviciile gestionate partajat de catre Consiliul Județean Vrancea; îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale a 100 persoane din cadrul institutiei în vederea creșterii performanței managementului instituției publice. Valoarea totală a proiectului este de 3.949.107,27 lei. Data de începere a proiectului este 16.06.2020, iar perioada de implementare este de 18 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?