Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Polițiștii vrânceni au depistat în trafic, la volanul unui tractor, un bărbat cu alcoolemia 2,12

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 24 decembrie a.c., ora 17.45, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 66 de ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București, din municipiul Focșani deși avea permisul de conducere anulat.

La data de 24 decembrie a.c., ora 23.45, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Vidra în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 D, în localitatea Burca, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,64 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Polițistii l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 25 decembrie, ora 21.57, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au oprit în trafic, pe DJ 205 J, în comuna Fitionești, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din orașul Panciu iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie a.c., ora 9.55, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E deși avea permisul de conducere suspendat.

La data de 26 decembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN2 E85, în afara localității Dumbrăveni, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,23 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie a.c., ora 19.30, polițiștii Compartimentului DN2D- Serviciul Rutier au depistat un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Năruja în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205 E, în afara satului Ungurești, din comuna Nistorești.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,42 mg/L alcool pur în aerul expirat. În urmă verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că minorul ar fi luat luat autoutilitara fără acordul proprietarului, un bărbat de 40 de ani, din comuna Nistorești. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au oprit în trafic un tractor care circula în interiorul localității Păunești. La volanul acestui vehicul se afla un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitate iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 2,12 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

La data de 27 decembrie a.c., ora 22.10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au oprit în trafic, pe DN 2L Panciu , un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din localitate iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 decembrie a.c.,  ora 00.18, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe strada Revoluției din municipiul Focșani, un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani. Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație de 0,43 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 Vânători iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat. În toate cazurile, au fost întocmite dosare penale.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 28 decembrie 2020

Foto cu rol informativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?