Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

ULTIMA ORĂ! VIDEO/FOTO! Autocar de Bulgaria, cu 59 de persoane, răsturnat pe DN2 E85, lângă Pufești; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05.10, pe DN2-E85, în afara localității Pufesti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe o parte! Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirma, fiind vorba despre un autocar cu 59 persoane de naționalitate bulgară! Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigații fiind înregistrate 4 victime cu răni ușoare, trei adulți și un minor! Traficul este îngreunat și se desfășoară pe câte un singur fir pe sens! Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului!
Din primele cercetări conducatorul autocarului se pare că a adormit la volan! Acesta a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ!

sursă foto: Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

Astăzi, 22 iunie, la ora 5.04, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85 în localitatea Pufești,un autocar răsturnat cu 59 pasageri.

A fost declanșat planul roșu la ora 5.12.

La solicitare  au fost alocate un echipaj SAJ tip C2 trei echipaje B2,4 echipaje smurd, descarcerare. Au fost identificate 7 victime conștiente: 6 victime au fost evaluate medical și au refuzat transportul la spital. O victimă conștientă, în vârstă  de 67 ani,  cu traumatism cranian inchis, a fost transportată la UPU Focșani.

Restul pasagerilor au fost transportați la Sala de Sport Adjud. Ulterior, de la sala de sport au fost preluate alte două victime conștiente, cu leziuni minore, și au fost transportate la CPU Adjud.

sursă foto: Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?