Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Ana-Maria Bărbosu, cea mai bună sportivă a Vrancei în 2020!

 La Gala Laureaților Sportului Vrâncean, gimnastica a dat primele două clasate

          Gala Laureaților Sportului Vrâncean 2020 a avut loc, în formulă restrânsă, din motive care țin de respectarea protocoalelor medicale în domeniu, la Sala Polivalentă, ieri, 23 decembrie. Au participat sportivii clasați pe primele locuri la disciplinele olimpice și prima clasată la disciplinele neolimpice. În rol de gazdă, directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu a anunțat laureații, a căror ordine a fost stabilită pe baza performanțelor obținute în acest an, în care sportul a avut mari dificultăți din cauza pandemiei.

          La sporturile neolimpce a fost o laureată – Otilia Manuela Zaharia, de la Clubul Sportiv Ulise Focșani, antrenată de sensei Florin Ancuța.

La sporturile olimpice:

1 – Ana-Maria Bărbosu, de șase ori campioană europeană de gimnastică junioare. Antrenori, Daniela Trandafir și Cezar Stoica – CSS Focșani

2 – Iulia-Florentina Trestianu, campioană europeană cu echipa gimnastică junioare a României. Antrenori, Daniela Trandafir și Cezar Stoica – CSS Focșani

3- Corina Ilinoiu, de cinci campioană națională și de șapte ori, medaliată cu argint la campionate naționale de atletism. Antrenor, Marius Batog – CSM Focșani 2007 – CSS Focșani.

4 – Alexia Cotoi, de trei ori, campioană națională și de două ori medaliată cu argint la campionate naționale de ateltism. Antrenor, Marius Batog – CSS Focșani.

4 – Lucian Puțaru, de patru ori medaliat cu aur și o dată cu argint la campionate naționale de tir. Antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea. CS Unirea-CSM Focșani 2007.

6 – Karina Ana Maria Toader, de trei ori medaliată cu aur și de trei ori cu argint la campionate naționale de atletism. Antrenor, Marius Batog, CSS Focșani.

7 – Andreea Tănase, de trei ori medaliată cu aur și de trei ori cu argint la campionate naționale de atletism. Antrenor, Marius Batog, CSS Focșani.

8- David Ilie, de două ori, mmedaliat cu aur, o dată cu argint și de trei ori cu bronz la campionate naționale de tir. Antrenori, Adrian Alaci și Lucian Puțaru, CS Unirea – CSM Focșani 2007.

9 – Claudia Prisecaru, medaliată o dată cu argint și de două ori cu bronz la campionate naționale și o dată cu bronz, la Campionatul Balcanic de senioare. Antrenor, Cristian Orza, CSM Focșani 2007.

10 – Emil Nicușor Neagu, de două ori medaliat cu aur, o dată cu argint și de trei ori cu bronz la campionate naționale și Cupa României. Antrenori, Iulian Surlă și Stănică Grosu, CSM 2007 – LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?