Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO! UPDATE! Incendiu pe strada Dogăriei

Un incendiu a izbucnit la o locuință situată pe strada Dogăriei din Focșani. La această oră, pompierii vrânceni intervin cu echipaje de stingere. Revenim cu detalii.

UPDATE 2! În urmă cu puțin timp a fost anunțat un incendiu la o locuință din municpiul Focșani, situată pe str. Dogăriei. La fața locului s-au deplasat 6 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și modulul SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 mp, este localizat se lucrează pentru lichidarea focarelor.  – Comunicat ISU Vrancea

UPDATE 2! La momentul izbucnirii incendiului, în casă nu se afla nimeni. Între timp, la fața locului a venit proprietarul, care a încercat să salveze câteva bunuri și acte. În ajutorul acestuia au sărit și câteva rude, reușind, în final, să scoată din casă mai mulți saci cu bunuri.

UPDATE 3 ! Incendiul a fost lichidat. Au ars: 90 mp din acoperișul locuinței, bunuri de uz casnic și gospodăresc din 2 camere de locuit, 1 hol şi o bucătărie. Totodată, au ars 20 mp de acoperiș de la locuința învecinată, care era alipită cu imobilul de la care a izbucnit incendiul. Cauza probabilă care a generat incendiul: scurtcircuit electric. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. (ISU Vrancea)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?