Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Futsal, Liga a II-a, seria Est – Ciorăștenii s-au apropiat de play-off!

  • Sportul a încheiat pe primul loc și turneul de la Piatra Neamț 

          Sportul Ciorăști a încheiat neînvinsă turneul al treilea al campionatului seriei Est a Ligii a 2-a de futsal. La Piatra Neamț, ciorăștenii au terminat de două ori la egalitate și au câștigat al treilea joc și se află pe primul loc al clasamentului înaintea celui de-al treilea turneul de la Buzău, din 5-7 februarie 2021.

În primul meci, vineri, 4 decembrie, Sportul a încheiat la egalitate , 2-2, cu Futsal Poli Iași după ce conducea cu 2-1 la pauză și a trimis de zece ori mingea în barele porții ieșenilor! Golurile Ciorăștiului au fost marcate de Răzvan Crăciun.Sâmbătă, 5 decembrie, Sportul a făcut din nou egal cu formația gazdă, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, marcatori fiind din nou Răzvan Crăciun, dar Ștefan Lupu. În ultima zi a turneului, duminică, 6 decembrie, echipa Ciorăștiului a făcut un adevărat tur de forță și a trecut cu 10-4 (3-2) de Fortius 2014 Buzău, mai cu seamă în urma prestației din partea a doua a meciului. Au înscris pentru Sportul Răzvan Crăciun, de trei ori, Ștefan Lupu, de patru ori, Ionuț Galavan, de două ori, și Florentin Mănăilă.

          Clasamentul seriei: 1. Sportul Ciorăști – 18 puncte; 2. Futsal Poli Iași – 14 puncte; 3. Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – 12 puncte; 4. Fortius 2014 Iași – 6 puncte.

          Ciorăștenii au cel mai bun atac al seriei, cu cele 50 de goluri înscrise, și a doua apărare, cu 28 de goluri primite. Au o echipă echilibrată, pentru cei care nu-i știu bine jucătorii, surprinzător de bună. Jucători și conducere tehnică și administrativă alcătuiesc o grupare care poate ajunge în chiar primul an de la înființare în prima Ligă. Dacă își propun asta! Deocamdată conduc seria Est și dacă vor continua și la Buzău evoluțiile de până acum, vor intra în play-off, apoi, orice este posibil!         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?