Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO și GALERIE FOTO! Un nou sediu al IJJ Vrancea a fost inaugurat astăzi

Astăzi, într-un cadru restrâns, a fost inaugurat un nou sediu al Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea. Clădirea din strada Mare a Unirii, din zona Pieței Moldovei, în care s-au mutat o parte din jandarmii vrânceni, a fost cândva sediul Romtelecom. Conform surselor noastre, în noul sediu se va muta partea administrativă a Jandarmeriei Vrancea, tot aici urmând să se mute și Serviciul de Protecție Internă din cadrul IPJ Vrancea.

La inaugurare au fost prezenți primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, președintele CJ Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, prefectul Gheorghiță Berbece, comisarul-șef Remus Nica, inspectorul şef al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ)Vrancea și col. Adrian Babiș, inspectorul șef al Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea. Accesul presei în noul sediu al IJJ Vrancea a fost restricționat din cauza zonelor de securitate din interior, fapt pentru care doar reprezentanții instituțiilor locale și județene au putut intra. În contextul acestui eveniment, Biroul de Presă al IJJ Vrancea a transmis următorul comunicat:

„În această dimineață a fost dat în folosință noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, situat în municipiul Focșani, pe strada Mărăști, numărul 2.
Activitatea a avut loc în prezența colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, din partea comenzii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prefectului județului Vrancea, domnul Gheorghiță Berbece, președintelui Consiliului Județean Vrancea, domnul Cătălin Toma, primarului Municipiului Focșani, domnul Cristi Valentin Misăilă, precum și a reprezentanților structurilor teritoriale ale M.A.I.

Noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, care corespunde actualei concepţii de asigurare a ordinii publice şi asigură condiţii de muncă la standarde europene, este amplasat în apropierea principalelor obiective date în competența inspectoratului, ceea ce permite o deplasare rapidă a efectivelor în zona de competenţă.

Imobilul se află în proprietatea statului român și în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Unitatea Militară 0965 Focșani, reabilitarea la parametrii tehnici corespunzători cerinţelor actuale reprezentând o prioritate pentru conducerea instituției.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?