Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trupa Protha din Panciu, participantă la un festival internațional de teatru

În perioada 28 noiembrie / 05 decembrie 2020, se desfășoară, în organizarea Teatrului Alexandru Davila din Pitești, cea de a XXIV–a ediție a DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio. Organizatorii au adaptat desfășurarea festivalului la realitățile actuale trecând spectacolele de pe scenă în online. Aceștia au dorit să realizeze și această ediție „pentru că teatrul face parte din stâlpii culturali importanți ai societătii, motivându-ne gândul spre zile senine, dorim ca spectatorii noștri să aibă posibilitatea în continuare de a se bucura de povești care prind viață pe scenă.”.

La această a XXIV–a ediție, alături de trupe de teatru din țară și străinătate, a fost selectat să participe și spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul noptii” după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, al Trupei de Teatru Protha din Panciu. Spectacolul a avut premiera în 2016 și își continuă prezența la evenimente culturale, în limbă română și franceză. Din distribuția spectacolului fac parte: Georgiană Cociorbă, Diana Dragnea, Alexandra Ghimpu, Crina Isac, Marta Gauroiu, Mihaela Rusu, Eduard Crucianu, Robert Grigoras, Alexandru Stan, George Cristea, Ștefan Drăgan, Bogdan Alban și Ionuț Popa.

Spectacolul va avea loc în data de 02 decembrie 2020, la ora 11.30 și va putea fi vizionat, ca și celelalte evenimente din festival, pe : www.dafest.ro, facebook.com/festivalpitesti și youtube – shorturl.at/krL27

Spectacolul face parte din proiectul de educație non-formală desfășurat în colaborare de către Asociația Protha Panciu, Primăria Panciu, Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu și Casă de Cultură Panciu.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?