Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și FOTO: PSD Vrancea: Vrâncenii merită să beneficieze de cele mai bune condiții de viață

Vrancea, cu munții, dealurile, podișurile, câmpiile și apele, doar fără Mare, este România în miniatură. ??? ?????? ??? ???????:

✅ Vom lupta să avem autostradă, acesta fiind principalul motor de dezvoltare economică.

✅ Vom lupta să avem unul din cele mai moderne spitale din Romania, pentru că ne pasă ca bunicii, părinții, frații și copii noștri să fie sănătoși.

✅ Vom lupta pentru finalizarea canalului Siret-Baragan, de care producătorii vrânceni au atâta nevoie, pentru majorarea subvențiilor în agricultură și dezvoltarea capacităților de procesare.

✅ Vom lupta pentru atragerea fondurilor europene alocate Romaniei, pentru dezvoltarea și creșterea nivelului de trai al românilor.

Vrâncenii merită să beneficieze de cele mai bune condiții de viață, iar acest vis poate fi îndeplinit doar de echipa PSD, pentru că nouă ne pasă și suntem singurii care au demonstrat că pot reuși.

Orban s-a spălat pe mâini de orice responsabilitate, punând toată speranța într-un vaccin care se lasă așteptat. Cum rămâne cu cei peste 120.000 de români bolnavi astăzi? De ce trebuie să plătească, nevinovată, întreaga țară, pentru guvernarea incompetentă? Cum puteți pur și simplu să ignorați realitatea când aveți 10.000 de români pe conștiință? Dezastrul în care am ajuns necesită măsuri de urgență. De aceea, primul act al noului guvern PSD va fi testarea extinsă a românilor, începând cu cei care au luat contact cu persoane infectate.

Partidele de Dreapta își ascund viziunea – realitatea este aceea că 2021 va fi un an al austerității, al căderii economice și al înghețării veniturilor dacă partidele de dreapta vor avea ocazia să își pună în practică intențiile reale. Românii au mai trecut în 2009 prin experiența de a fi mințiți în campanie de liderii de dreapta că nu se va întâmpla nimic rău și s-au trezit ulterior cu salariile tăiate și pensiile înghețate pentru mulți ani. Ulciorul nu merge de multe ori la apă. România nu are nevoie de austeritate, ci de o politică echilibrată, care să pună accent pe nevoile reale ale economiei și ale oamenilor. PSD a știut de fiecare dată să aibă la guvernare abordarea corectă, aducând creștere economică și de venituri și depășind cu fruntea sus momentele de criză, iar românii cunosc aceste lucruri.

Lipsa unei viziuni economice adaptate la realităţile actuale, când firmele îşi reduc sau îşi închid activitatea, când locurile de muncă se pierd, când veniturile populaţiei scad, va avea în final consecinţe dramatice din punct de vedere social. În lupta cu pandemia nu putem abandona economia. Românii au deopotrivă nevoia de siguranţă sanitară şi de siguranţă socială. Iar siguranţa socială nu se poate realiza blocând creşterile de venituri pentru categoriile vulnerabile şi blocând activitatea micilor întreprinzători. Viziunea noastră este că sănătatea populaţiei trebuie protejată laolaltă cu asigurarea siguranţei sociale şi salvării economiei şi această viziune vrem să o aplicăm şi în Parlament, dar şi la guvernare.

Producătorii români sunt primele victime ale curbei de sacrificiu care a început să fie aplicată de către politicienii de dreapta. Închiderea pieţelor în pragul iernii nu are drept efect până la acest moment decât expunerea micilor producători şi produselor acestora frigului. Cu alte cuvinte, producătorilor români le este ameninţată şi sănătatea şi posibilitatea de a obţine singurele venituri care le permit să traiască.

Legea privind redeschiderea pieţelor nu a fost promulgată nici până în prezent, deşi Parlamentul a luat o decizie clară în acest sens. Ba mai mult, Ludovic Orban a anunţat că legea care prevede redeschiderea pieţelor a fost atacată la CCR de Guvernul PNL!

Românii au nevoie de un Guvern şi de un Parlament care să îi protejeze şi de riscurile sanitare, dar şi de efectele sociale şi economice ale actualei crize.

Programul pe care noicei din PSD îl propunem aduce echilibrul atât de necesar în aceste momente de cumpănă.

Toți copiii români au dreptul la acces echitabil la educație! Și nu ne referim doar la deschiderea școlilor, închise de guvernarea incapabilă să gestioneze situația. PSD promite sprijin constant, astfel încât cei mici să aibă posibilitatea și motivația să învețe. De aceea, guvernul PSD va aloca burse minime în raport cu salariul minim net pe economie.

? Bursa socială: 550 RON/ lună (40% din salariul minim net)

? Bursa de studiu: 450 RON/lună (32,5% din salariul minim net)

? Bursa de merit: 470 RON/lună (35% din salariul minim net)

? Bursa de performanță: 500 RON/lună (37,5% din salariul minim net)

În plus, vom institui noua Bursă de asistență socială, având un cuantum de 1000 RON/lună, pentru copiii care provin din sistemul de protecție, instituționalizați, înscriși într-o unitate de învățământ.

Pe 6 decembrie, vrâncenii votează vrânceni! Pe 6 decembrie, vrâncenii votează PSD!

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?