Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

„Vrancea în 100 de imagini”

          Asociația “Change Your Lifestyle for You” a derulat proiectul „Vrancea în 100 de imagini”, în perioada 2-26 Noiembrie 2020,activitățile desfășurându-se în județul Vrancea. Proiectul a fost finanțat de Direcția Județeană de Tineret și Sport Vrancea.

În cadrul proiectului, au fost organizate sesiuni de lucru în care tinerii participanți au creat și editat albumul „Vrancea în 100 de imagini”. Pentru realizarea albumului „Vrancea în 100 de  imagini”, tinerii au trebuit să

identifice și să fotografieze obiective culturale, natura înconjurătoare, obiceiurile specifice zonei Vrancei. Fotografiile realizate de tineri vor rămâne în memoria colectivă a generațiilor viitoare.

Rezultatul major al proiectului este realizarea și tipărirea unui album cu fotografii de o valoare documentară „Județul Vrancea în 100 de imagini”, prin obținerea codului SBN-Bibliotecă Națională a României, fiind un document unic și inedit, realizat de tineri, care va deveni un element de promovare a județului Vrancea.

Pentru ca acest proiect să se materializeze, parteneri principali au fost:

Muzeul Etnografic Paltin, GRĂDINIȚA CU P.P. NR.18 FOCȘANI, Vrancea, Școală Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri” din Focșani, Primăria Soveja, Jud. Vrancea, Asociația „Pe Aripile Cunoașterii”, Focșani.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?