Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Cele mai bune seturi LEGO de Crăciun în 2020

Doriți să cumpărați un set de Crăciun LEGO pentru acest sfârșit de an? Există multe seturi LEGO tematice pentru copii și dacă vă întrebați care sunt cele mai bune seturi de LEGO pentru Crăciun, astăzi vă prezentăm cele mai bune opțiuni, pentru copiii de toate vârstele.

Pentru mulți copii, Crăciunul este cea mai incitantă zi a anului. Nu este nimic mai palpitant pentru cei mici decât să vadă cadourile de sub brad, gata să fie desfăcute și cu care să se joace. Cu toate acestea, părinții care cumpără aceste cadouri pot simți un oarecare stres. Dacă ați început să căutați inspirație pentru cadouri de Crăciun pentru copilul dvs., un set LEGO cu tematica de Crăciun ar putea fi alegerea potrivită.

Există multe tipuri diferite de LEGO pentru Crăciun, de la LEGO cu Moș Crăciun, la seturile tematice cu Polul Nord. Acestea pot fi jucăria perfectă pentru un copil, pentru a le face sărbătoarea și mai specială. Să aruncăm o privire la alegerile de top.

De ce trebuie să țineți cont în alegerea seturilor de Crăciun LEGO pentru copii

La fel ca în cazul tuturor jucăriilor, este foarte important să țineți cont de vârsta copilului. Acest lucru este valabil mai ales pentru orice jucărie care conține piese mai mici, deoarece acestea pot reprezenta un risc de înghițire. Întotdeauna asigurați-vă că verificați recomandările de vârstă, care ar trebui să fie indicate clar pe cutia setului LEGO.

Stabilirea unui buget clar vă poate ajuta să selectați un cadou cu mai puțin stres. Pentru seturile LEGO, există opțiuni nesfârșite atunci când vine vorba de preț. În funcție de dimensiunea setului, dacă doriți să alegeți un set uriaș care conține mii de piese sau un set mai mic și mai simplist, veți găsi o mulțime de alegeri, pentru orice buget ați stabilit.

Acum că principalele considerente au fost acoperite, vă vom prezenta 3 opțiuni pentru seturile LEGO de Crăciun. Vom vorbi puțin despre caracteristicile fiecărui set și de ce ne place.

1. Set de Crăciun LEGO Creator

Acest minunat set de construcție LEGO îi ajută pe copii să-și recreeze propria scenă de tren magic, cu toate deliciile perioadei de Crăciun. În interiorul setului veți găsi un tren de locomotivă complex, piese de cale ferată, un șofer de tren, muncitori, coroane verzi festive și multe altele. Copiii pot transforma, de asemenea, acest set de Crăciun într-unul motorizat, oferind un plus de emoție în timpul jocului, prin utilizarea unui motor care poate fi cumpărat separat. Fiind compatibil cu toate celelalte seturi LEGO Creator, aceasta este ediția festivă perfectă pentru cutia de jucării a copilului dvs. și este garantat că va duce joacă de Crăciun la un nivel cu totul nou. Fiind o activitate perfectă pentru întreaga familie, acest set este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 12 ani.

2. Atelierul lui Moș Crăciun – LEGO Christmas Town

Acest sat de Crăciun LEGO are 883 de piese pentru o distracție sezonieră în construcții. Copiii mai mari se vor distra, pe măsură ce se vor ocupa de construirea acestui sat adorabil, plin de detalii. În interiorul cutiei veți găsi o sanie frumoasă pe care Moș Crăciun o folosește împreună cu 4 reni, căprioare și o clădire care are și propriul pom de Crăciun. Dacă sunteți în căutarea unor seturi de LEGO impresionante pentru a duce abilitățile de construcție ale copilului la nivelul următor, aceasta este o oportunitate perfectă de cadou. Potrivit pentru copii cu vârsta de peste 12 ani, acest set va păstra cu siguranță magia Crăciunului. Odată construit, copiii pot recrea scene imaginate folosind personajele incluse: Moș Crăciun, Doamna Crăciun și elfii din atelierul de cadouri.

3. Figurina de construit LEGO Moș Crăciun

Acest set LEGO îi ajută pe copii să-și construiască propriul Moș Crăciun. Odată construită, brațul și picioarele figurinei pot fi mișcate datorită articulațiilor flexibile. Un cadou perfect pentru orice copil cu vârsta peste 7 ani, acest set este completarea perfectă a oricărei colecții LEGO de Crăciun. Copiii se vor distra recreându-și personajul festiv preferat și își vor dezvolta abilitățile motorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?