Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Rugby – Alex Savin, ”lecție de umanitate la superlativ!”. Licitație pentru copiii bolnavi de cancer

Pe Alexandru Savin îl cunosc de pe când era junior mic la rugbiștii LPS Focșani, crescut ca sportiv și ca om de excepționalul mentor care a fost Viorel Ion. L-am cunoscut mai bine urmărindu-l în meciuri, la Focșani, în finale de campionat național la București sau într-un turneu în Franța. Mereu modest, mereu foarte muncitor, cu foarte mult bun simț. A crescut, a devenit bărbat adevărat, rugbist de mare valoare. Am scris de mai multe ori despre el. Inclusiv despre implicarea în Vikings Project, programul prin care îi susține pe viitorii campioni din rugby. De aceea nu a fost o surpriză să citesc despre el următoarea postare semnată Alexandra Miulescu, de la Asociația Lives to save lives:

          ”La doar 25 de ani, Savin Alex este un exemplu de OM și o lecție de umanitate la superlativ. Jucător al echipei Steaua și al Naționalei României, Alexandru Savin este implicat într-un super proiect Vikings Project prin care oferă alături de colegii și prietenii lui, pregătire fizică, psihică și nu numai unor copii și adolescenți deosebiți. Și pentru că este un super OM, astăzi vine în sprijinul micilor pacienți bolnavi de cancer alături de Asociația Live to save lives  și pune la „bătaie” tricoul purtat la Naționala de Rugby a României din meciul test World Rugby împotriva Braziliei de la Turneul din America de Sud, meci în care Stejarii au câștigat! Tricoul va fi licitat în cadrul acestei postări prin comentariu individual.

          Licitația începe de la 400 de lei și se încheie în data de 11.11.2020 la orele 22. Câștigătorul va fi persoana care a licitat suma cea mai mare până la ora închiderii licitației.Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți pentru a putea da o șansă la viață copiilor care în România nu au mai primit-o, dar pe care centrele de excelență din afară le-o oferă.

Mulțumesc, Alexandru!

Mă înclin!

https://livetosavelives.ro/doneaza

https://www.facebook.com/asociatialivetosavelives/?modal=admin_todo_tour.”

Gestul lui Alexandru Savin îl onorează pe el ca om, pe cei care l-au ajutat să fie ceea ce este – părinți, dascăli, școală, echipă, antrenori, coechipieri. Iar faptul că un rugbist, între altele, plecat de la școala focșăneană a lui Viorel Ion, lucrează într-o asemenea manieră pentru semeni, poate fi doar un amănunt! Care face diferența! Îl puteți ajuta în demersul său participând la licitație!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?