Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Două comune din Vrancea, rată de infectare Covid peste 2; sunt și localități cu rată de infectare 0

079%00 – rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu ratele de infectare în județ valabile pentru ziua de 26 octombrie 2020. Ca medie, rata de infectare pentru Vrancea este de 0,79%00.
Comunele Câmpineanca și Tulnici sunt în zona cu ratele cele mai crescute de infectare, cu valori de 2,75, respectiv, 2,13, cu tendință de menținere. Alte localități cu rate de infectare peste 1 sunt Focșani, cu 1,61, în creștere, Cotești – 1,03, Golești – 1,04, Odobești – 1,20, Ruginești – 1,18, Vânători – 1,00.
Sunt și localități cu rate de infectare 0, cum ar fi: Andreiașu de Jos, Bârsești, Bălești, Biliești, Boghești, Bordești, Broșteni, Chiojdeni, Ciorăști, Dumbrăveni, Garoafa, Jitia, Măicănești, Negrilești, Nistorești, Obrejița, Paltin, Ploscuțeni, Răcoasa, Răstoaca, Reghiu, Sl. Bradului, Spulber, Tâmboești, Urechești, Valea Sării și Vintileasca.
Cu toate că pe județ rata de infectare este în continuare sub 1, DSP Vrancea recomandă în continuare respectarea măsurilor de prevenție, prin promovarea unei atitudini responsabile din partea populației prin informări regulate prin reprezentanții UAT-urilor, instituirea obligativității portului măștii de protecție în spațiile publice închise și deschise, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, continuarea campaniilor de instruire cu privire la măsurile de prevenire și control.
Comunicat de presă DSP Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?