Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Topul celor mai mari angajatori din Vrancea și al profitului! Firmele vrâncene au avut afaceri de 9 miliarde lei în 2019

Peste 743 milioane lei este profitul cumulat al firmelor vrâncene în cursul anului 2019, la o cifră de afaceri de nouă miliarde lei, arată situațiile centralizate în urma depunerii bilanțurilor fiscale. Cel mai mare profit a fost raportat de Zanfir SNC cu peste 38,6 milioane lei, la o cifră de afaceri de 75,5 milioane lei. Topul realizat de topfirme.com arată că 2019 a fost un an bun pentru afacerile din județ potrivit rezultatelor economice publicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Pe locul doi în topul profitului se află Vrancart Adjud, cu 22,9 milioane lei, la o cifră de afacerii de 300 milioane lei. Vrancart conduce în topul angajatorilor vrânceni, cu 1180 salariați. În top trei al profitului se mai află o firmă nou venită în Vrancea, Annabella, cu un profit de 13,5 milioane lei, la o cifră de afaceri de 317 milioane lei. De asemenea, Annabella este în topul angajatorilor, cu 956 salariați. În fapt, Annabella este o rețea cu 80 de magazine, inițiată în județul Vâlcea și care a devenit unul dintre cei mai puternici comercianţi independenţi din România după numărul de unităţi şi cifra de afaceri. Magazinle au o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi şi activează pe formatul de supermarket. Potrivit MFP, Annabella a transferat sediul la Suraia din luna martie a acestui an.

Topul firmelor cu profit este continuat de două firme din Vânători, Ecosistem cu 9,2 milioane lei și Finromex Euroservice, cu 8,5 milioane lei. Urmează Ferma Consiterfin cu profit de 6,2 milioane lei. În top zece al firmelor profitabile din 2019 se mai află Aurora Com – 6,2 milioane lei, Pandora Internațional – 5,9 milioane lei, Rikora FLM – 5,9 milioane lei și Metale Internațional – 5,4 milioane lei.

Topul angajatorilor este dominat de firmele de confecții textile. Artifex – 1155 salariați, Pandora Prod – 825 salariați și Roșca Conf – 763 angajați sunt cei mai importanți angajatori din județ, alături de Vrancart Adjud. Conform situațiilor raportate, la nivelul județului sunt 36.942 salariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?