Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Scandal într-o benzinărie; un bărbat băut a încercat să lovească un grup de persoane cu o autoutilitară

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI ȘI ARESTAȚI DE MAGISTRAȚI PENTRU LOVIRE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea.

La data de 17 octombrie, ora 02.56, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că într-o stație de carburant din localitate trei bărbați au un conflict, fiind solicitată ambulanța.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Panciu care au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, de 29 respectiv 48 de ani precum și un tânăr de 16 ani, s-ar fi lovit reciproc. Ulterior, bărbatul de 48 de ani, s-ar fi urcat la volanul unei autoutilitare și ar fi încercat să lovească un grup de persoane, provocând leziuni corporale tânărului de 16 ani, implicat în conflict.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, ” conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, față de cei trei bărbați fiind luată în cursul aceieași zile măsura reținerii pe o durată de 24 ore.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 22 de ani, bănuit că ar fi aruncat cu un obiect asupra unui autoturism, provocându-i avarii, cercetările continuând în aceeași cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”distrugere”.

În baza probatoriului administrat în cauză, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani a condus autoutilitara având o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în ziua de 18 octombrie a.c., cei trei au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 19 octombrie 2020

Foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?