Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Victorie clară a oaspeților!

 

  • CSM Râmnicu Sărat – CSM Focșani 2007 0-2 (0-1)

Echipe

CSM Focșani 2007: Geantă (65 Horvat) – Juncănaru, Munteanu, Panaite, Mic – Negoiță, Preoteasa (89 Stancu), Taciuc, Gorovei (65 Manu) – Ghenovici – Lemac (89 Jurj).

Antrenori: Alin Chița, principal și Cristian Tănase – secund

CSM Râmnicu Sărat: Toader – Oprea, Ceaușel, Grăjdan, Bălan – Mihalache, Ioniță, Roman, Baboi – Constantinescu, Cîmpeanu.

Rezerve: Goicea, Tîrîlă, Bodoc, Socol, Cazan, Tigoianu, Pașa, Pescaru, Florea.

Antrenor: Dănuț Paveliuc

          CSM Focșani 2007 a întâlnit în deplasare, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15:00, pe CSM Râmnicu Sărat, în etapa a șasea a campionatului Ligii a III-a. Pe o vreme bună pentru fotbal, cele două formații au jucat având ca obiectiv câștigarea celor trei puncte cuvenite învingătoarei. Gazdele doreau să continue neînvinse și să rămână în fruntea clasamentului, oaspeții aveau nevoie să câștige pentru a nu pierde contactul cu locurile ce duc la baraj. Mai repede și-au intrat în rol focșănenii care au început partida în trombă și în primele două minute au avut un corner și o lovitură liberă din marginea careului lateral dreapta, ambele în urma unor acțiuni devenite specifice pentru ei, dar rămase fără efect la scor. Golul a venit, totuși, repede!

În minutul 5, o combinație rapidă între Gorovei, foarte activ, sâmbătă și Lemac a dus mingea la Taciuc al cărui șut din marginea careului a făcut 0-1!

Râmnicenii au ripostat târziu, în minutul 18, când Constantinescu a trecut de trei apărători dinspre dreapa spre centru și din careu a tras la radăcina stâlpului din stânga lui Geantă care a plonjat spectaculos și eficient și a prins mingea. Avertizați de pericol fotbalștii CSM 2007 au reluat jocul de combinații rapide cu care au ajuns în situații de gol: în minutul 19, Gorovei, scăpat doar cu Toader în față după un schimb cu Ghenovici, a trimis mingea pe lângă poartă din mijlocul careului; în minutul 33, Gorovei l-a găsit pe Lemac în careu, vârful Focșaniului a preluat,  a pivotat ușor, dar șutul lui a trimis migea afară; în minutul 40, Juncănaru a tras puternic de la 30 de metri și Toader a respins cu pumnii în față, dar la reluare nu a fost nici un adversar. A fost cea mai prolifică perioadă a ofensivei oaspeților care au ratat șansa desprinderiii decisive! Și începutul părții a doua a întâlnirii le-a aparținut, dar Lemac, servit de Gorovei a trimis mingea la colțul lung, pe lângă bară, în minutul 47 iar Gorovei a intrat din stânga în careu în minutul 57, a tras din întoarcere, mingea a lovit un apărător și a fost prinsă de Toader.

Scăpați cu fața curată din presiunea focșănenilor, râmnicenii au urcat cu linia de fund spre centrul terenului, au forțat marcarea golului egalizator, pe fondul unui joc fragmentat, de urzură. Nu au obținut nimic nici la lovitura liberă din minutul 66, nici la șutul din careu al lui Constantinescu din minutul 67, când mingea s-a dus peste transversala porții CSM 2007, nici la lovitura liberă bătută de Roman în minutul 86. Oaspeții au profitat de spațiile libere din defensiva Râmnicului și au încercat contraatacuri. La unul dintre acestea, Manu, față în față cu Baboi, a intrat în careul adversarilor a driblat spre dreapta a fost faultat iar din penalty-ul cuvenit Ghenovici a marcat pentru 0-2! Meciul era adjudecat de CSM Focșani 2007, mult mai târziu decât ar fi putut fi dacă oaspeții ar fi fructificat ocaziile de gol create în special în prima repriză. Roman a avut ocazia să reducă din handicap în primul minut al prelungirilor când a driblat cu încetinitorul trei adversari rămași, parcă, în admirație, dar mingea șutată de valorosul jucător al Râmnicului a lovit transversala!

          În urma victoriei de sâmbătă, CSM Focșani 2007 are 11 puncte, la două de noul lider, Oțelul Galați iar sâmbăta viitoare va juca pe Milcovul cu Avântul Valea Mărului.

          Miercuri, 21 octombrie, de la ora 14:30, echipa Focșaniului va disputa în deplasare meciul din etapa a patra a Cupei României, cu Hușana Huși.                       

 Rezultatele etapei și marcatorii
Sporting Lieşti – Dacia Unirea Brăila 2-1. Au marcat Grigoraș și Ștefan Lupu, respectiv  Ovye Shedrack.
SC Oţelul Galaţi – CSM Bacău 4-0 (2-0). Au marcat Neagu – minutul 11, Gavrilă – minutul 20, Nica – minutul 63, Cireș – minutul 83.
Sportul Chiscani – CS Făurei  1-1 (1-0). Au marcat Vartolomei minutul 30, respectiv Bănel Nicoliță minutul 66.
CSM Râmnicu Sărat – CSM Focşani 0-2 (0-1). Au marcat Taciuc minutul 5 și  Ghenovici – minutul 88.
Avântul Valea Mărului – Viitorul Ianca 0-0

Clasament

  1. Suporter Club Oțelul Galați – 13 puncte (golaveraj 11-4); 2. CSM Râmnicu Sărat – 13 puncte (10-4); 3. Sporting Liești – 13 puncte (14-9); 4. Dacia Unirea Brăila – 12 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 11 puncte; 6. Viitorul Ianca – 9 puncte; 7. Sportul Chiscani – 5 puncte; 8. CSM Bacău – 4 puncte; 9. CS Făurei – 2 puncte; 10. Avântul Valea Mărului – 1 punct.

Sursa foto: Facebook CSM Râmnicu Sărat Supporter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?