Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

4.800 de adjudeni au rămas fără gaz, în urma unei AVARII. Când se estimează că se va remedia defecțiunea

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Adjud, județul Vrancea.

În urma unei avarii survenite la Stația de Predare-Primire gestionată de către Operatorul național de transport al gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 15 octombrie, începând cu ora 21:30, în municipiul Adjud, județul Vrancea.

În urma acestei situații sunt afectați circa 4.800 de clienți casnici și non-casnici.

Transportatorul estimează că va remedia defectul în cursul acestei zile, urmând ca alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor afectați să se reia în jurul orelor 18:00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.

Biroul de Presă

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu, având 1.9 milioane de clienți, circa 20.000 km rețea și 2.600 de angajați. Distrigaz Sud Rețele deține licență de operare pentru distribuția de gaze naturale în 851 de localități, pe raza a 20 județe din sudul și centrul României: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman și Municipiul București.

Comunicat de presă al Distrigaz Sud Rețele, 16 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?