Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cursuri suspendate la o clasă de la Colegiul Unirea și reluate la trei clase de la Școala Ion Basgan din Focșani

Astăzi a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia au fost au fost adoptate urmăroarele hotărâri:
HOTĂRÂREA nr. 126 din 15.10.2020 constată suspendarea cursurilor pentru clasa a XI-a A, din cadrul Colegiului Național “Unirea” din municipiul Focşani, începând cu data de 15.10.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 13 zile. Unitatea de învățământ menționată va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării, iar reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.
HOTĂRÂREA nr. 125 din 15.10.2020 prin care se dispune reluarea cursurilor şcolare, care presupun prezenţa ,,față în față”, începând cu 16.10.2020 pentru clasele a II-a C, a III-a C și a VIII-a C, din cadrul Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” nr. 2, din municipiul Focșani.

HOTĂRÂREA nr. 124 din 15.10.2020 care aprobă scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, începând cu data de 19.10.2020, conform Anexei, având în vedere că rata de incidență a cazurilor de infectări prin COVID-19 din ultimele 14 zile, la nivelul judeţului Vrancea, este mai mică de 1/1.000 locuitori, precum şi Macheta cu scenariile avizate de către Direcția de Sănatate Publică Vrancea şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?