Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fotbal, Liga a III-a – Meci pentru victorie cu o nou promovată!

  • CSM Focșani 2007 – ACS Sportul Chiscani, sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul
  • Meciul se va disputa fără spectatori 

          CSM Focșani 2007 revine e Milcovul după egalul de la Galați din etapa a patra a campionatului și spectaculoasa calificare din Cupa României de la Buzău, cu Metalul, formație pe care nu bătuse niciodată într-un meci oficial pe terenul sintetic de pe stadionul Cornel Negoescu. Miercuri, în Cupă, a făcut un joc la câștig și i-a ieșit! S-a apărat bine, începând cu excepționalul Alexandru Apeciucesei și a lovit, lăsându-și adversarul fără replică, prin inspiratul Brian Lemac, vârful care a transformat în goluri situațiile pe care le-a avut în puținele minute în care a jucat. Victoria a fost a întregii echipe, dar cei doi au fost premianții! Primul pentru că blocat de multe ori drumul mingii spre plasa porții sale, al doilea pentru că a înțeles că rostul atacantului este să șuteze la poartă și să marcheze!

Sâmbătă, echipa are mare nevoie de o prestație de calitate și de premianți – indiferent cum s-a numi – care împăreună cu grupul să aducă a doua victorie în campionat. Partenera de întrecere îi va fi nou promovata ACS Sportul Chiscani cu care CSM 2007 se va întâlni în premieră în campionat. Cele două formații au mai jucat și în această toamnă, dar și în anii anteriori în meciuri amicale. De fiecare dată, focșănenii au câștigat, așa cum este de așteptat să se întâmple și acum. Brăilenii au patru puncte, cu unul mai puțin decât focșănenii și trebuie luați în serios de gazde pentru a evita un nou episod gen Bacău, echipă care părea foarte subțire, dar care i-a scos CSM 2007 din traistă două puncte pentru care muncise cu folos aproape 80 de minute! Formația Focșaniului are posibilitatea să se mențină în cursa pentru unul dintre primele două locuri cu condiția să câștige aproape tot până la finalul sezonului. Poate? Cu siguranță, pentru că are un lot echilibrat, pare că a depășit momentul Brăila 2-4 și pentru că există dorința îndeplinirii obiectivului de performanță pentru campionatul în curs!

          Ca și până acum, din cauza măsurilor impuse de Protocolul medical pentru manifestările sportive, nu va fi permis accesul spectatorilor la meci!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?