Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Cristi Valentin Misăilă: Veniți la vot! Am luat toate măsurile pentru ca votul să se desfășoare în siguranță!

Dragii mei focșăneni,
Doar două zile ne despart de ziua în care vă invit să continuăm împreună pentru a construi Focșaniul pe care ni-l dorim cu toții. În această lună am continuat să muncesc pentru proiectele orașului. Alții au ales să mintă, să insulte, să dezinformeze, să facă scandal!
Am fost bucuros că, indiferent de răutățile spuse de contracandidații mei, dumneavoastră focșănenii mi-ați fost aproape! Mă bucur că în această ultimă săptămână, municipiul nostru a devenit capitala națională a baschetului juvenil și a artei. Echipa noastră de baschet masculin U18 a câștigat Campionatul Național de Baschet, iar actrița Roxana Lupu a câștigat premiul Uniunii Cineaștilor din România pentru interpretare feminină.
La fel de tare mă bucură și faptul că am reușit să finalizez lucruri importante în primul mandat de primar. Am reabilitat Școala ”Duiliu Zamfirescu” și Școala ”Ion Basgan”. În curând vom finaliza și extinderea Școlii nr. 3 din vecinătatea ISJ Vrancea, investiție abandonată 20 de ani. Alte școli, grădinițe și creșe se află în diverse faze de reabilitare.
Am construit 20 de locuri de joacă pentru cei mici, dar nu am neglijat nici infrastructura mare! Am asfaltat aproximativ 100 de străzi și am racordat la gaze naturale mai multe străzi și blocuri din oraș. Mai sunt multe de făcut și vă invit să construim împreună Focșaniul!
Tocmai de aceea, pe 27 septembrie 2020, am nevoie de votul dumneavoastră pentru a continua să facem din Focșani orașul pe care ni-l dorim cu toții.
Veniți la vot! Am luat toate măsurile pentru ca votul să se desfășoare în siguranță!

Dragi focșăneni, comunitatea noastră are nevoie de profesioniști, de oameni serioși care să susțină proiectele orașului, nu să se opună proiectelor focșănenilor, așa cum au făcut timp de patru ani consilierii locali PNL! În cei patru ani, 188 de proiecte de hotărâre NU au fost adoptate! PNL a votat împotrivă, fără să ofere o justificare pentru votul lor! Singurul lor scop a fost acela de a se opune proiectelor noastre, ca apoi să vină să spună că Misăilă nu a făcut nimic.
În total, PNL NU a votat 609 proiecte, iar consilierii PNL au chiulit la un număr de 7 ședințe de Consiliu Local! Iată de ce, vă invit să votați consilierii locali PSD, adevărați profesioniști, oameni care și-au făcut o carieră în timp, prin muncă! Vă garantez că lucrurile vor merge bine! Dați-mi votul dumneavoastră!

Dați-mi majoritatea de care am nevoie în Consiliul Local Focșani! Votați lista de consilieri PSD în Consiliul Local Focșani!
Votați Cristi Valentin Misăilă Primar!

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?