Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Totul a plecat de la fotbal! Ionuț Manu și Remus Popa sunt naș și fin!

Remus Popa s-a căsătorit sâmbătă, 12 septembrie, cu Raluca Tîrîlă și a fost cununat de Ana-Maria și Ionuț Manu

Au fost doi puști care și-au făcut ucenicia ca fotbaliști – ambii telentați – prin campionatul județean. Acolo i-am cunoscut. Au crescut, au devent profesori de educație fizică și sport, apoi au făcut masteratul, în același timp, adică au fost colegi, la Galați. Între timp au devenit și fotbaliști de Liga a IV-a, apoi de Liga a III-a, la CSM Focșani 2007. Sunt Ionuț Manu și Remus Popa. Acum, doi tineri cu cariere didactice în desfășurare. Ionuț joacă în continuare la Focșani, Remus, după o pauză competițională, va reveni în fotbal la Gugești.

Fotbalul care i-a făcut să fie foarte apropiați i-a adus într-o postură în care sunt și alți sportivi: au devenit naș și fin. Naș, Ionuț Manu cu doamna sa, Ana-Maria, fin, Remus Popa cu aleasa sale pentru viața de familist, Raluca Tîrîlă, profesoară de învățământ primar la Mărășești, iar de sâmbătă, 12 septembrie, doamna Popa. Evenimentul s-a întâmplat la Urechești, locul de naștere al celor doi însurăței, unde a fost cununia civilă, urmată de cununia religioasă. După care, Remus i-a spus lui Ionuț, așa cum îi va spune de-acum încolo, săru-mâna nașule!

A fost și petrecere, seara, la Hora Miresei, la Vânători, cu o sută de nuntași. Lui Remus i-au fost alături, dintre colegii de la CSM 2007, nașul mare, Ionuț Manu, și Sorin Săpunaru. Înainte de nuntă, vineri, cu Remus, căruia îi promisesem să scriu despre nunta lui, am avut o discuție. Am aflat lucruri despre care am scris mai devreme și mi-am întărit convingerea că Ionuț Manu și Remus Popa sunt doi tineri de pus la rană, doi oameni de casă, familiști de cea mai bună condiție!

Le doresc și unuia și celuilalt, și în numele cotidianului Monitorul de Vrancea „Casă de piatră, sănătate, copii frumoși și sănătoși“. Viață așa cum și-o doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?