Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal – Trei erori individuale, trei goluri primite și prima înfrângere în amicale!

  • Petrolul Ploiești – CSM Focșani 2007 3-0 (1-0)

Formații

Petrolul Ploiești: Avram – Olaru, Răuță, Manolache, Țic u – Amidu – Șain Tudor, Ekollo, Enache, Roige – Balint.

Rezerve: Lungu, Ben Levy, Kiakis, Bratu, Nicolae, Bucur, Constantinescu, Dumitru, Nițescu, Zasavitki

Antrenor, Viorel Moldovan

CSM Focșani 2007: Horvat – Juncănaru, Panaite, Maftei, Ilie – Taciuc, Pădineanu, Preoteasa, Manu – Ghenovici, Jurj. Rezerve: Apenciucesei, Geantă, Bratu, Salaoru, Munteanu, Paizan, Săpunaru, Oprea, Stancu, Negoiță, Vochin, Gorovei, Lemac, Vîlsan.

Antrenor, Alin Chița

           CSM Focșani 2007 a jucat, ieri dimineață, cel mai dificil – și cel  mai important meci dintre cele programate pentru pregătirea în vederea participării la ediția de campionat care va începe la 12 septembrie. Cel mai dificil, pentru că a avut în față, în deplasare, o formație mai puternică decât oricare dintre cele întâlnite în această vară – Petrolul Ploiești, echipă care a avut până de curând continuitate în campionat ca parte a paly-off-ului pentru promovarea în Liga I. Cel mai dificil și pentru că are Petrolul în componență jucători cu experiență competițională la nivel mai ridicat, și cu bună calitate fotbalistică. Cel mai important, deoarece a arătat unde sunt locurile în care antrenorul Alin Chița și echipa mai au de lucrat, ca și lacunele de concentrate – uneori și tehnico-tactice pe care le au unii fotbaliști ai CSM Focșani 2007.

          Petrolul s-a impus cu 3-0, după ce a deschis scorul la ultima acțiune a primei reprize. Și l-a dus la 3 goluri în doar 13 minute de la începutul părții adoua a întîlnirii. Nu a fost o dominare fără de replică a gazdelor, dar nici oaspeții nu au mai avut prestațiile de pe Milcovul. Se spune că joci atât de bine pe cât te lasă adversarul să o faci. Iar ieri, Petrolul nu prea a lăsat pe CSM 2007 să-și facă jocul. Puși sub presiune, oaspeții au comis greșeli individuale taxate rapid de petroliști. La primul gol, o nefericită deviere cu capul pe spate a oferit la șut mingea unui petrolist care de la 20 de metri a trimis imparabil în plasă! La următoarele a fost o respingere focșăneană în fața careului propriu urmată de lovitura pentru golul al doilea iar la al treilea, fundașii focșăneni l-au lăsat pe un jucător al gazdelor să ajungă la o minge care părea să iasă în aut de poartă iar din centrarea ce a urmat s-a făcut 3-0. Acestea s-au întâmplat în minutele 51 respectiv 58.

Înfrângerea de la Ploiești are rolul de a aduce cu picioarele pe pâmânt o echipă obișnuită cu rezultate bune, dar care, cum se vede, are suficiente momente de deconcentrare. Alin Chița, așa cum l-am văzut la antrenamente, dar și pe banca tehnică la meciuri, știe care are de făcut și va face tot ce-i necesar pentru ca intrarea în competițiile oficiale să găsească echipa cu o stare de spirit pozitivă și cu defecțiunile arătate ieri – și altele pe care le știe, corijate!

          Sâmbătă, 29 august, CSM 2007 va juca o nouă partidă de verificare, la Pucioasa.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?