Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ProRomânia, partidul lui Victor Ponta, susține candidatura lui Cristi Misăilă la Primăria Focșani

ProRomânia, partidul lui Victor Ponta, îl susține pe primarul Cristi Misăilă pentru un nou mandat la Primăria Focșani. Într-un comunicat de presă al ProRomânia se arată că, în interesul focșănenilor, s-a luat decizia de a retrage candidatul pentru Primăria Focșani pentru ca șansele ca ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, liberalul Ion Șefan „Grindă” să ajungă primarul municipiului să fie cât mai mici. ProRomânia arată că această candidatură a lui Ion Ștefan „nu este doar o rușine, ci și un mare pericol pentru dezvoltarea municipiului”. ProRomânia și Cristi Misăilă vor face front comun împotriva capturării orașului de către un individ certat cu vocabularul. Nu putem tolera și nu vom risca, în ciuda intereselor noastre electorale, ca acesta să ajungă primar al municipiului. Avem încredere că actualul primar, domnul Misăilă, va sprijini și va promova proiectele stângii, proiecte dedicate în principal oamenilor și dezvoltării municipiului, pe care consilierii locali ProRomânia le vor depune în următorul mandat. Este mai important să colaborăm în interesul focșănenilor pe proiecte comune decât să intrăm într-o competiție care ar putea aduce la putere un liberal care nu știe nici acum dacă și-a plătit taxele pe proprietate, se arată în comunicatul ProRomânia.

Este o decizie care transmite un mesaj de unitate în fața „imposturii liberale”. Colaborarea stângii va duce la continuarea actualelor programe locale și la o infuzie de idei noi venite dinspre consilierii ProRomânia, toate în interesul focșănenilor. Această decizie este una de maximă responsabilitate și transmite mesajul că stânga trebuie să fie unită acolo unde existăe pericolul ca impostura să prevaleze. Și toți am văzut, în ultima perioadă, cât de mare este potențialul de impostură al candidatului liberal Ion Ștefan. ProRomânia este un partid care își dorește să reformeze viața politică românească, promovând specialiști și profesioniști pe listele de la alegerile locale din 27 septembrie. De aceea, am luat această decizie de a bloca pe cât se poate candidatura liberalului Ion Ștefan, absolut scandaloasă și de neacceptat, precizează comunicatul ProRomânia.

Primarul Cristi Misăilă va candida pentru a doilea mandat la Primăria Focșani și le-a mulțumit locuitorilor municipiului pentru încrederea acordată în urmă cu patru ani, dar și președintelui Consiliului Județean și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, pentru sprijinul permanent. Edilul a arătat că, în această perioadă, au fost încheiate contracte pentru proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 100 milioane euro, au fost reabilitate sau a fost refăcut stratul de asfalt pe 75 de străzi, au fost demarate lucrările de reabilitare a parcurilor din municipiu. Primarul Misăilă a amintit însă piedicile puse de candidatul PNL, ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan „Grindă” la proiectele derulate prin PNDL: Din păcate am avut piedici puse chiar de ministrul Ion Ștefan care, astăzi, vine să promită marea cu sarea în fața focșănenilor dar care a vrut să blocheze aceste lucrări din motive și calcule electorale. Nu ne-am lăsat pentru că suntem o echipă de constructori, o echipă care vrem să facem din Focșani nu Oradea, nu Cluj, vrem să facem o mândrie a Moldovei. Trebuie să spunem cu tărie că proiectele pe care le avem în derulare vor schimba municipiul Focșani. Ne dorim să avem un oraș european și vrem să facem acest lucru cu bani europeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?