Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Atletism U 18 – Corina Ilinoiu, campioana României la 400 metri plat!

  • George Adam, argint la suliță și din nou Corina Ilinoiu, bronz la 200 metri

  • Mario Dobrescu, cel mai bun timp din concurs la 100 metri în serii, 10.78, s-a accidentat în finală și a pierdut aurul, care era ca și câștigat!

Bucureștiul a găzduit, vineri și sâmbătă, la Stadionul Ionalda Balaș Soter, finala Campionatului Național de juniori U 18, la care au luat startul 16 atleți vrânceni. Dintre aceștia, cele mai bune rezultate le-au obținut, așa cum era de așteptat, Corina Ilinoiu, de la CSM 2007 CSS Focșani, pregătită de profesorul Marius Batog și George Adam, de la CSS Focșani, elevul profesoarei Camelia Petrea. Unul dintre cei mai talentați și valoroși spinteri din țară, cel mai bun dintre juniori, Mario Dobrescu de la SC Atletic Adjud CSS Focșani, elevul profesorului Gheorghe Catrinescu, a obținut un timp foarte bun în serii – 10.78 secunde la 100 metri, dar în finală s-a accidentat la jumătatea cursei pe care o conducea cu detașare și nu a mai putut alerga nici la 200 metri unde era primul favorit.

Corina Ilinoiu a câștigat proba de 400 metri – și medalia de aur, cu 57.43 secunde, același timp cu al Andreei Ciucă, de la Triumf București – fapt rarisim într-o asemenea cursă, ambele sportive fiind clasate pe primul loc! La 200 metri, Corina a terminat curs ape locul al treilea, cu medalie de bronz. George Adam a obținut medalia de argint la aruncarea suliței de 700 grame cu 54.59 metri. Tot la suliță, pregătite de profesoara Camelia Petrea, Paula Munteanu s-a clasat a cincea iar Silvia Munteanu, pe locul al șaselea.

La 400 metri, Andreea Tănase, Karina Toader, Alexandra Banciu, Alexandra Aron, Alexandra Negoiță, Geanina Paraschiv, Andreea Dediu, toate de la CSS Focșaniau obținut rezultate bune în probele de 400 metri și 200 metri”, așa cum apreciază antrenorul lor, profesorul Marius Batog. Iar colegul lor de club, Andrei Popoiu, elevul profesorului Gabriel Alexandrescu, ”a concurat onorabil la probele de 400 metri și 800 metri”.

Clasări – și rezultate bune au avut, la 100 metri și 200 metri, și sportivii de la CSS Focșani pregătiți de profesorul Sorin Crăciun,Robert Neacșu, Alin Clatea, Sebastian Cujbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?